- ۰۷ فروردین ۱۳۹۹
- اخبار , فرهنگی و اجتماعی
- کد خبر 24080
- پرینت
true
true
true
false
false
false
true
true
سایز متن /
true

به گزارش لیجار، محمد علی ویشکائی در جلسه کمیته مقابله با کرونا و گندزدایی محیطی شهرستان رشت با تاکید بر اهمیت ضدعفونی معابر و محیط های اداری در جهت کنترل ویروس کرونا، تصریح کرد: در همین راستا کمیته ای متشکل از فرمانداری، سپاه، دانشگاه علوم پزشکی و سایر دستگاه هایی که امکان استفاده از ظرفیت آنها جهت ضدعفونی معابر و اماکن عمومی وجود دارد، تشکیل شده است.
وی با بیان اینکه روند ضد عفونی معابر و اماکن عمومی باید به صورت مستمر اجرا و پیگیری شود، افزود: انتظار می رود بخشداران نیز با استفاده از ظرفیت جهاد کشاورزی و کشاورزان عزیز این موضوع را در اولویت کاری خود قرار دهند.
معاون هماهنگی امور عمرانی فرماندار رشت با تقدیر از تلاش همه کسانی که در جهت مقابله با شیوع کرونا فعالیت می کنند، خاطرنشان کرد: به طور ویژه باید سپاسگزار زحمات کارکنان دانشگاه علوم پزشکی و کادر درمانی باشیم که به صورت شبانه روزی در این راستا اقدام کرده اند.
ویشکائی با بیان اینکه به طور قطع گندزدایی فضاهای ادارت، معابر و اماکن عمومی در کاهش میزان شیوع بیماری موثر است، افزود: بخشداران از همه ظرفیت ها و امکانات بخش خود در جهت اجرای مستمر این طرح بهره بگیرند.
true
true
https://lijaar.ir/?p=24080
true
true



