- ۲۴ بهمن ۱۳۹۸
- اخبار , فرهنگی و اجتماعی
- کد خبر 21889
- پرینت
سایز متن /

به گزارش لیجار،دکتر محمدباقرنوبخت رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور ضمن قدردانی از اعلام به موقع هواشناسی مرکز گیلان به همه دستگاههای اجرایی استان افزود: دستگاه ها نیز برآن اساس تلاش کردند تا برای این رخداد نسبت به پیش بینی هواشناسی، آمادگی داشته باشند.
معاون رئیس جمهور ضمن تشکر و قدردانی از خدمات رسانی جمعیت هلال احمر استان گیلان در پی بارش برف سنگین، اظهار کرد: پشتیبانی بیشتر از سوی سازمان برنامه و بودجه کشور از جمعیت هلال احمر گیلان در راستای تقویت انبارهای امدادی و خدمات امداد و نجات صورت خواهد گرفت.
رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور با اعلام اینکه در ابتدای سال جاری برای شارژ انبارها و بالگردهای جمعیت هلال احمر اعتبارات خوبی را تخصیص دادیم، اذعان داشت: این آمادگی از سوی سازمان برنامه و بودجه کشور وجود دارد تا اعتبارات بیشتری را در اختیار جمعیت هلال احمر قرار دهیم.
شایان ذکر است؛ طی روز گذشته دکتر نوبخت معاون رییس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور، اسماعیل نجار رئیس سازمان مدیریت بحران کشور و دکتر ارسلان زارع استاندار گیلان با همراهی مهدی ولی پور مدیرعامل جمعیت استان با بالگرد جمعیت هلال احمر از مناطق آسیب دیده ناشی از برف بازدید و مدیرعامل جمعیت استان گیلان گزارشی از امدادرسانی و کمک رسانی به مردم حادثه دیده ارائه داد.



