- ۱۲ آبان ۱۴۰۰
- اخبار , فرهنگی و اجتماعی
- کد خبر 54888
- پرینت
سایز متن /
به گزارش لیجار؛ دکتر قنبرپور سرپرست مدیریت درمان تامین اجتماعی گیلان درجلسه هم اندیشی با رییس و اعضای کانون بازنشستگان تامین اجتماعی استان و دبیر خانه کارگر و روسای انجمن های اسلامی کاراستان اظهار داشت: در یکسال گذشته تلاش شد تا به منظوررفاه بیمه شدگان تامین اجتماعی استان توسعه کمی و کیفی خدمات درمانی انجام شود.
وی با اشاره به راه اندازی درمانگاه دیابت و پرفشاری خون و درمانگاه زخم در بیمارستان حضرت رسول اکرم (ص) خاطرنشان کرد: راه اندازی این درمانگاه برای رفاه بیمه شدگان به ویژه سالمندان که دچار بیماری های مزمن پرفشاری خون و دیابت و همچنین زخم ناشی ازدیابت می شوند بسیار ارزنده و مهم خواهد بود.
دکتر قنبر پور با بیان اینکه سلامتی بیمه شدگان به ویژه سالمندان برای سازمان بسیار مهم است از راه اندازی اداره مدیریت بیماریهای مزمن و سالمندی در مدیریت درمان استانها خبر داد و افزود: به زودی در همه مراکز درمانی تامین اجتماعی استان درمانگاه سالمندی راه اندازی خواهد شد.
وی درمانگاههای سالمندی را گام بزرگی در سلامت بازنشستگان عنوان کرد و گفت: در این درمانگاه ها در مرحله اول برای کلیه سالمندان بالای ۶۵ سال و در آینده نزدیک برای سالمندان بالای ۶۰ سال پرونده سلامت تشکیل می شود و درمان و سلامتی بازنشتگان تحت کنترل پزشکان عمومی مراکز درمانی تامین اجتماعی که دروه های سالمندی را هم دیده اند، خواهد بود.
دراین جلسه ایزدی دبیر خانه کارگر استان و بافکار رییس هیات مدیره کانون بازنشستگان تامین اجتماعی استان ضمن تقدیر از زحمات کادر درمانی به ویژه تلاش همکاران بیمارستان حضرت رسول اکرم (ص) در مبارزه با کووید ۱۹ به بیان خواسته های جامعه کارگری و بازنشستگی پرداخت و تاکید بسیار براین داشت که با توجه به کمبود امکانات مراکز درمانی دولتی ،یک بیمارستان ۲۰۰ تختخوابی جوابگوی نیازهای درمانی بیمه شدگان به ویژه بازنشستگان استان نیست.
لازم به ذکر است در این جلسه همچنین مشکلات بیمه های تکمیلی بازنسشتگان مطرح شد که دکتر قنبرپور سرپرست مدیریت درمان استان قول مساعد داد که تا با استفاده از توان مدیریتی و ارتباطی مدیریت درمان برای رفع مشکل اقدام نماید.



