- ۱۰ شهریور ۱۴۰۰
- اخبار , فرهنگی و اجتماعی
- کد خبر 51649
- پرینت
سایز متن /
به گزارش لیجار نقل از روابط عمومی آب منطقه ای گیلان، بهرام بهرام پور مدیر منابع آب شهرستان های بندر انزلی، رضوانشهر و ماسال با اعلام این خبر افزود: در هفته دولت سال ۱۴۰۰ در سطح شهرستان رضوانشهر پروژه های برق رسانی، تجهیز و راه اندازی سه حلقه چاه عمیق در روستاهای سنگده، رینج محله و آلان، حفرچاه جایگزین روستای کیشه خاله، تعمیر و خرید اقلام و بازسازی بیش از ۵۰ حلقه چاه، سردهنه سازی ۴۴ رشته انهار سنتی و خاکی و لایروبی انهار بطول ۱۷کیلومتر با اعتباری بالغ بر ۵۵ میلیارد ریال به بهره برداری رسید.
وی افزود: با پیگیریهای به عمل آمده پروژه تثبیت و بهسازی ۴ رشته سردهنه انهار اصلی و بهسازی و مرمت بند (سده) بتنی پلنگ پاره در رودخانه شفارود و روستاهای پونل و پلنگ پاره شهرستان رضوانشهر با اعتبار اولیه حدود ۱۰۰ میلیارد ریال نیز درحال انجام می باشد .
بهرام پور گفت: در شهرستان ماسال نیز بیش از ۱۳ کیلومتر لایروبی انهار و ۳۴ سردهنه در مجموع به ارزش ۲۰ میلیارد ریال به بهره برداری رسیده است.
مدیر منابع آب شهرستان های بندر انزلی، رضوانشهر و ماسال در ادامه گفت: ۶ پروژه نیز به ارزش ۳۵ میلیارد ریال توسط آب منطقه ای گیلان در هفته دولت در شهرستان بندر انزلی از جمله لایروبی ۴۵ کیلومتر از انهار کشاورزی با بیل زنجیری به بهره برداری رسیده است و علاوه بر آنها در این شهرستان لایروبی با بیل شناور در زهکش C73 و کانال ایستگاههای پمپاژ روستاهای خمیران و کرگان این شهرستان در دست انجام می باشد.
وی در پایان اعلام داشت: با عنایت خداوند متعال، همکاری و همدلی کشاورزان عزیز و خادمان ملت، سال زراعی ۱۴۰۰ در شهرستانهای یاد شده با موفقیت سپری گردید



