- ۰۷ آذر ۱۴۰۰
- اخبار , فرهنگی و اجتماعی
- کد خبر 55936
- پرینت
true
true
true
false
false
false
true
true
سایز متن /
true
به گزارش لیجار به نقل از دفتر روابط عمومي و آموزش همگاني شركت آب و فاضلاب گيلان؛ سید محسن حسینی در بازدید از این پروژه گفت: طول خط انتقال آب شرب سنگر به کوچصفهان ۱۳ هزار و ۴۰۰ متر است که تاکنون ۱۰ هزار و ۲۰۰ متر لوله گذاری خط انتقال از جنس چدن ۳۵۰ میلی متری اجرا شده است.
وی پیشرفت کار این پروژه را ۷۵ درصد اعلام کرد و افزود: ۳ هزار و ۲۰۰ متر لوله گذاری باقیمانده نیز تا پایان سال جاری به اتمام می رسد.
حسینی اعتبار هزینه شده برای اجرای این پروژه را ۲۵۵ میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: با بهره برداری از خط انتقال سنگر به کوچصفهان، جمعیتی بالغ بر ۲۰ هزار نفر در شهر کوچصفهان و روستاهای میانده، سروندان، نشرودکُل، کساوندان، ویشکاننک، اُمشه، ایمن آباد، سده، کدوسرا، گیلاوندان، حشکوا، نویده و پیرموسی از آب تصفیه خانه بزرگ گیلان بهره مند می شوند.
true
true
https://lijaar.ir/?p=55936
true
true



