- ۱۷ آبان ۱۴۰۰
- اخبار , فرهنگی و اجتماعی
- کد خبر 55110
- پرینت
true
true
true
false
false
false
true
true
سایز متن /
true
به گزارش لیجار نقل از پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان(وب دا)؛ مرکز تحقیقات عوامل اجتماعی موثر بر سلامت دانشگاه در نظر دارد با همراهی معاونت بهداشتی و معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه، جشنواره ای را با محوریت “ایده های خلاقانه برای ترغیب افراد برای واکسیناسیون” برگزار کند.
علاقمندان می توانند ایده ها ی خود را از طریق ایمیل به آدرس sdhrccollab@gmail.com و یا از طریق پست به آدرس رشت-میدان فرهنگ- معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان-مرکز تحقیقات عوامل اجتماعی موثر بر سلامت ارسال کنند.
برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن ۰۱۳۳۳۳۳۲۴۹۸ تماس بگیرید و یا به آدرس https://sdhrc.gums.ac.ir/Zuws مراجعه نمایید.
گفتنی است؛ فراخوان مذکور هیچ محدودیتی در ارتباط با سن ؛ تحصیلات و نوع شغل افراد ندارد و همه افراد می توانند در این برنامه مشارکت داشته باشند. همچنین ایده های ارسالی می توانند در همه حیطه هایی که باعث افزایش ترغیب واکسن شوند ( برای مثال ایده خلاقانه در زمینه کاهش ازدحام یا بهبود تبلیغات و… ) نگارش شوند.
true
true
https://lijaar.ir/?p=55110
true
true



