×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

true
    امروز  جمعه - ۱۵ خرداد - ۱۴۰۵  
true
true

به گزارش لیجار،شاهرخ یوسف زاده چابک رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان گیلان در این بازدید با بیماران بستری در مراکز درمانی رشت گفت و گو و روند خدمات رسانی این مراکز را مورد بررسی قرار داد.
یوسف زاده به همراه جمعی از مسئولان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی گیلان از مراکز آموزشی درمانی پورسینا، سوانح و سوختگی ولایت، رازی، حشمت و مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی استان بازدید و روند خدمات رسانی این مراکز را مورد بررسی قرار داد.
وی در این بازدید از آماده باش کامل مراکز درمانی استان برای ارائه خدمات شبانه روزی خبر داد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان به خبرنگار ایرنا بیان داشت: ۳۵۲ ماموریت از سوی مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی گیلان در پنجمین روز از ایام نوروز در استان انجام شد که ۶۱ مورد مربوط به حوادث ترافیکی است.
وی اظهار داشت: ۳۰ مورد مربوط به حوادث معابر شهری و ۳۱ مورد مربوط به معابر برون شهری بوده که از این تعداد ۴۹ نفر به مراکز درمانی منتقل و ۱۲ نفر در محل حادثه درمان شدند.
طرح امداد نوروزی مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی گیلان از بیست و پنجم اسفندماه گذشته در ۶۲ پایگاه استان به اجرا درآمد و تا پانزدهم فروردین ادامه دارد.
در اجرای طرح امداد نوروزی ۱۱۵ گیلان، یک دستگاه اتوبوس آمبولانس، دو موتور لانس و ۱۲۰ دستگاه آمبولانس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی گیلان با ۴۵۰ نیرو به کار گرفته شده است.
در اجرای طرح امداد نوروزی ۱۱۵ گیلان، ۳۰ کمپ سلامت نوروزی در استان با هدف ارتقاء امدادرسانی در مسیرهای پرتردد فعال شده که در این کمپ ها در صورت نیاز فوریت های پزشکی به مسافران و هم استانی ها ارائه می شود و مردم می توانند در صورت نیاز با شماره ۱۱۵ تماس گرفته و از خدمات رایگان این مرکز بهره مند شوند.
۱۱۵ گیلان دارای یک دستگاه اتوبوس آمبولانس، دو موتور لانس و ۱۲۰ دستگاه آمبولانس است.

true
true
true
true

false