- ۲۴ شهریور ۱۳۹۸
- اخبار , اقتصادی , خبر برگزیده
- کد خبر 14009
- پرینت
true
true
true
false
false
false
true
true
سایز متن /
true

به گزارش لیجار، مهندس علی درجانی رییس سازمان جهاد کشاورزی گیلان با اعلام این خبرگفت: ۲۲ هزار باغدار رودباری امیدوارند تا پایان آذرماه امسال با برداشت ۱۷ هزار تن زیتون بیش از هزار میلیارد ریال درآمد کسب کنند.
وی با اشاره به آغاز برداشت ارقام کنسروی زیتون از پایان شهریور در رودبارخاطرنشان کرد:برداشت زیتون در شهرستان رودبار با رقم زودرس ماری آغاز میشود و با رقم روغنی پایان مییابد.
رییس سازمان جهادکشاورزی گیلان تصریح کرد:گلوله ، زرد ، ماری ، روغنی ، فیشمی ، شنگه ، مانزالینا ، کنسروالیا و آربیکن از زیتون تولیدی باغداران رودباری است.
وی یادآورشد:۱۰ کارگاه روغن کشی در رودبار فعال است و شهرستان رودبار یکی از ۳ قطب اول تولید زیتون در ایران است و این شهرستان به علت داشتن آب و هوای خشک تنها شهرستان تولید کننده زیتون در گیلان است.
لازم به ذکر است؛سابقه کشت زیتون در رودبار بیش از هزار سال می باشد.
true
true
https://lijaar.ir/?p=14009
true
true



