×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

true
    امروز  جمعه - ۱۵ خرداد - ۱۴۰۵  
true
true

به گزارش لیجار نقل از روابط عمومی و آموزش همگانی شرکت آب و فاضلاب استان گیلان در پی بارندگی های اخیر در حوضه آبریز بالا دست سد سفیدرود و سرریز ذخیره سد مذکور و رها سازی آب که موجب افزایش دبی و بالا آمدن سطح آب رودخانه سفیدرود شد، استاندارگیلان از عملیات اجرایی این شرکت برای حفاظت از چاه فلمن سنگر بازدید کرد.
در این بازدید سید محسن حسینی رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل آبفای گیلان با تشریح وضعیت چاه فلمن سنگر اظهار داشت: این چاه در بستر رودخانه سفیدرود، در منطقه تازه آباد جُنگاه واقع شده و به عنوان مکمل تأمین آب شرب چهار شهرستان سیاهکل، لاهیجان، آستانه اشرفیه و لنگرود مورد استفاده قرار می گیرد.
وی در ادامه گفت: در پی بالا آمدن آب رودخانه سپیدرود به منظور حفافظت از این چاه، تیمی از نیروهای متخصص شرکت آب و فاضلاب استان گیلان با حضور در محل حادثه با اتخاذ تدابیر لازم و بکارگیری کلیه امکانات تلاش کردند از بروز هرنوع خسارات احتمالی به چاه جلوگیری شود.
مدیرعامل آبفای گیلان با اشاره به اینکه طغیان رودخانه سپیدرود با تغییر مسیرآب و تخریب زمین های حاشیه همراه بوده است تصریح کرد: با قراردادن سنگهای بتنی و نصب سپر در بستر رودخانه از ریزش دیواره های رودخانه تا حدودی جلوگیری شد و تیم کارگاهی جهت عملیات اجرایی حفاظت از چاه فلمن در محل حادثه تا تثبیت کامل شرایط مستقر خواهند بود.
گفتنی است با توجه به اهمیت موضوع، مدیرکل دفتر فنی استانداری، مدیریت بحران استان گیلان، مسئولین نیروی انتظامی سیاهکل، فرمانده سپاه سیاهکل و تعدادی از دستگاه های خدمات رسان شامل شرکت گاز، آب منطقه ای و راه راهداری استان از عملیات اجرایی بازدید نمودند و شرکت آب و فاضلاب استان گیلان را پشتیبانی و یاری می نمایند.

true
true
true
true

false