×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

true
    امروز  جمعه - ۱۵ خرداد - ۱۴۰۵  
true
true
بازدید از آغاز عملیات نصب تجهیزات افزایش ظرفیت کودآلی / تلاش شهرداری رشت جهت تسریع در راه‌اندازی سوله C شرکت کود آلی / تعیین نحوه تمدید قرارداد و آغاز به کار شرکت شهاب خودرو با نظارت دیوان محاسبات گیلان

به گزارش لیجار نقل از واحد خبر مدیریت ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری رشت – در امتداد اقدامات و پیگیریهای مستمر شهردار رشت در حوزه پروژه‌های مدیریت پسماند به ویژه در حوزه لندفیل سراوان و کارخانه کود آلی امروز دوشنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۱ بازدیدی با حضور وحید خرمی مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای گیلان در شرکت کودآلی لاکان انجام شد و در خلال آن علاوه بر تلاش برای مانع‌زدایی اقدامات پیش‌رو و تبادل نظر در خصوص راه اندازی سوله C مهمترین موضوعات مرتبط بین شهرداری و این شرکت مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

 

همچنین امروز جلسه‌ای هم با حضور امیر نبی زاده حقیقی رئیس دیوان استان گیلان و مدیر شهاب خودرو در محل کودآلی برگزار شد که در این جلسه در مورد نحوه تمدید قرارداد و شروع به کار شرکت شهاب خودرو گفتگوها و رایزنی‌هایی بین این دو مجموعه و شهرداری رشت صورت پذیرفت.

true
برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true
true
true

false