- ۰۲ آذر ۱۳۹۸
- اخبار , خبر برگزیده , فرهنگی و اجتماعی
- کد خبر 17781
- پرینت
true
true
true
false
false
false
true
true
سایز متن /
true

به گزارش لیجار،فرزاد توکلی مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات گیلان با اعلام این خبر افزود:پیش از این طی دو روز گذشته اینترنت ثابت شرکت ها، دفاتر خدماتی ، تمامی دانشگاه ها ، مراکز تبلیغات دینی ، ادارات دولتی ، بانک ها ، صرافی ها ، نیروهای نظامی و انتظامی ، خبرگزاری ها و استارتاپ ها وصل شده بود.
وی گفت:گیلان دارای ۳۱۶ هزار و ۵۲۸ مشترک اینترنت پهن باند ثابت می باشد که شامل ۳۰۴ هزار و ۱۲۷ مشترک در بخش خانگی می شود.
لازم به ذکر است:در پی ناآرامی های اخیر به دستور و تشخیص شورای امنیت کشور با ابلاغ به اپراتورها؛ اینترنت در کشور قطع شد و در حال حاضر در گیلان اینترنت های تلفن همراه همچنان قطع است.
هم اینک استان گیلان با داشتن بالغ بر دو میلیون و ۶۷ هزار مشترک تلفن همراه اول و یک میلیون و ۷۷۲ هزار و ۴۸۷ مشترک ایرانسل دارای رتبه چهارم در ضریب نفوذ تلفن همراه در کشور است در مجموع ضریب نفوذ تلفن همراه در گیلان بیش از ۱۵۱ درصد است.
true
true
https://lijaar.ir/?p=17781
true
true



