- ۱۷ فروردین ۱۴۰۰
- اخبار , فرهنگی و اجتماعی
- کد خبر 42479
- پرینت
true
true
true
false
false
false
true
true
سایز متن /
true
به گزارش لیجار نقل از پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ( وب دا) ؛ دکتر آبتین حیدرزاده با اشاره به اهتمام جدی مجموعه دانشگاه علوم پزشکی گیلان در راستای حفظ جان مردم، اظهار داشت : در این خصوص باید همه قدردان این زحمات و تلاشها باشیم.
وی در ادامه یاد آور شد : شیوع کرونا در دنیا و ایران غافلگیر کننده و آمادگی کادر بهداشت و درمان نیز برای مواجه با این بحران کم بود، که خوشبختانه با پای کار آمدن خیران سلامت ، مردم و افزایش کمکها و با اهتمام جدی آنها بخشی از نیازهای بهداشتی و درمانی جامعه تامین شد.
دکتر حیدرزاده با اشاره به همکاری و همت خیران گیلانی، تصریح کرد: از اقدام خداپسندانه و همکاری شرکت هاکوپیان رشت کمال قدردانی را دارم . امیدوارم تا شکست ویروس کرونا کمک و مساعدت سایر خیران دلسوز را به دانشگاه علوم پزشکی گیلان شاهد باشیم.
معاون بهداشتی دانشگاه در پایان یادآور شد: برای مبارزه و ریشه کنی بیماری کرونا بسیج همگانی ایجاد شده است که در این راستا، خیران سلامت همدوش با مسوولان و متولیان، پرچمدار این حرکت جهادی ارزشمند می باشند.
true
true
https://lijaar.ir/?p=42479
true
true



