- ۰۷ تیر ۱۴۰۰
- اخبار , فرهنگی و اجتماعی
- کد خبر 47823
- پرینت
true
true
true
false
false
false
true
true
سایز متن /
true
به گزارش لیجار نقل از روابط عمومی اداره کل زندانهای گیلان ،محمدی اصل اظهار داشت:انسجام ، وحدت ، یکدلی رمز موفقیت برای اجرایی شدن برنامه های تدوین شده سازمان و رسیدن به قله برنامه های اصلاحی و تربیتی است.
وی یکی از دغدغه های ریاست سازمان زندانهای کشور را ایجاد اشتغال و سرکشی از خانواده های زندانیان عنوان کرد و افزود:به یاری خداوند متعال با ۶۹کارگاه ، تعداد ۲۰۰۰ نفر مددجو مشغول به فعالیت هستند و ازاین مسیر حقوق نیز دریافت می کنند که حتی در دوران تحمل کیفر هزینه های خانواده های خود را تامین می کنند.
وی با اشاره به یکی از ۶۹ کارگاه اشتغالخاطرنشان کرد:با بهترین و مجهزترین کارگاه های اشتغال با کمک دیگر نهادها توانستیم فقط در بخش مرغداری در زندانها با ۶ سوله بیش از ۱۲ هزار قطعه مرغ در هر دوره به بازار عرضه نماییم و از این مسیر مبالغی که بدست می آید مستقیم به زندانی تعلق می گیرد که این راه می تواند روشی امن، و آرامشی برای زندانی و همچنین خانواده او در زمان تحمل حبس سرپرست خانواده ها باشد.
وی تصریح کرد:اکثر مددجویان بدون هیچ فنی در زندانها پذیرش می شوند و تحت آموزش قرار می گیرند بعنوان مثال بافت فرش های ابریشمی در زندانها با وجود ۱۰ دار قالی می باشد که از این راه نیز خرج خانواده های خود را تامین می کنند.
محمدی اصل اذعان داشت:فقط در یک مورد مجتمع کشت و صنعت در رشت با حدود ۳۰هکتار زمین که بالغ بر ۱۵ هکتار آن استخرماهیان گرمابی می باشد مددجوبان مشغول به کار هستند.
true
true
https://lijaar.ir/?p=47823
true
true



