×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

true
    امروز  یکشنبه - ۲۴ خرداد - ۱۴۰۵  
true
true
انتقال درختان به منظور شروع ساخت پروژه های میثاق

به گزارش لیجار به نقل از مدیریت ارتباطات شهرداری رشت با توجه با آغاز تجهیزکارگاه تقاطع های غیرهم سطح در شهر، فرایند انتقال درختانی که در محل پروژه های تقاطع های حمیدیان، باهنر و آیت ا… رودباری که قابلیت جابجایی دارند؛ آغاز شد. 

بر این اساس، درختان نارنج واقع در محل ساخت روگذر شهید حق بین در حمیدیان رشت امروز توسط نیروهای فنی و اجرایی فضای سبزشهرداری به محل فضای سبز روبروی اداره آب و فاضلاب منطقه یک در کمربندی شهید بهشتی انتقال یافت و بازکاشت شد. 

فرایند درختانی که بازکاشت شان امکان خواهد داشت با توجه به صدور مجوز کمیسیون ماده ۷ آیین نامه حفظ و گسترش فضای سبز در روزهای آینده ادامه خواهد دشت. 

روگذر شهید حق بین (حمیدیان) در بلوارشهیدبهشتی به طول ۴۲۰متر و عرض ۹ متر واقع شده است که ازشمال به تقاطع غیرهمسطح شهدای گمنام (یخسازی) و از جنوب به میدان انتظام منتهی می شود. 

بر اساس این گزارش تقاطع غیر همسطح یکطرفه شهید باهنر نیز به طول ۴۲۵ متر و عرض ۹ متر در محل تقاطع خیابان شهید باهنر با خیابان امام خمینی(ره) که میدان گیل را به کمربندی رشت متصل می کند، واقع شده است 

همچنین تقاطع آیت‌الله رودباری که به کمربندی شهید بهشتی متصل می شود ۹متر عرض و ۳۸۰ متر طول دارد.  

اجرای دو پروژه باهنر و حمیدیان در مدت ۱۵ و آیت‌الله رودباری ۱۹ ماه انجام می‌شود.

 

true
برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true
true
true

false