- ۲۲ مرداد ۱۴۰۰
- اخبار , فرهنگی و اجتماعی
- کد خبر 50393
- پرینت
true
true
true
false
false
false
true
true
سایز متن /
true
به گزارش لیجار؛ مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان گیلان با اعلام این خبر گفت: روز چهارشنبه ساعت ۲۲:۰۰ مورخ ۲۰ مرداد، گزارش مبنی بر نقص فنی یک فروند شناور دریایی در محور آستارا به تالش اسکله آستارا به مرکز کنترل و هماهنگی عملیات جمعیت هلال احمر استان گیلان واصل شد
غلامی با اشاره به اعزام عوامل امدادی افزود: بلافاصله پس از دریافت گزارش عوامل امدادی جمعیت هلال احمر استان گیلان به محل وقوع حادثه اعزام شدند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر گیلان با علامه با اشاره به حادثه دیدگان این حادثه اظهار داشت: خوشبختانه این حادثه مصدومی نداشته است و عوامل امدادی جمعیت هلال احمر نسبت به امدادرسانی به این شناور ماهیگیری، اقدامات لازم را انجام دادند.
سیاوش غلامی افزود: مردم برای گزارش حوادث می توانند به صورت شبانه روزی با تلفن ۱۱۲ ندای امداد هلال احمر تماس بگیرند.
شایان ذکر است؛ جمعیت هلال احمر به عنوان پشتیبان در کنار دیگر دستگاه های امدادی وارد عمل شد.
true
true
https://lijaar.ir/?p=50393
true
true



