- ۱۲ فروردین ۱۴۰۰
- اخبار , فرهنگی و اجتماعی
- کد خبر 42241
- پرینت
true
true
true
false
false
false
true
true
سایز متن /
true
به گزارش لیجار نقل از روابط عمومی مجمداسماعیل هنرمند مدیرعامل شرکت توزیع برق گیلان از زحمات خالصانه و تلاشهای کم نظیر همکاران تشکرکردوافزود:برای اولین بار در تاریخ شرکت، ضمن افزایش رضایت مندی ذینفعان از نحوه خدمت رسانی ، با تلاش و مساعی تمامی کارکنان در سطح استان ، در بخش وصول مطالبات علاوه بر وصول فروش جاری شرکت، ۲۱ درصداز معوقات نیز کاهش یافته و با دستیابی به وصول ۱۰۴/۲۴ ، یک درصد بیشتر از هدف تعیین شده توسط شرکت توانیر، افتخاری دیگر برای شرکت توزیع استان درسطح کشور کسب شد.
هنرمند اضافه کرد کرد : این میزان تلاش ، ضمن بیان تعهد سازمانی و حس وظیفه شناسی ، نشان دهنده وفاق ، همدلی و همراهی همکاران میباشد .
وی عنوان کرد : همه باید طوری اقدام نماییم تا این کوشش ها و همدلی صادقانه در جهت نیل به اهداف شرکت و رضایتمندی مشترکین صورت پذیرد وتمامی تلاش خود را در راستای شعار ” همگرایی اقدامات، هم افزایی توانمندی ها، همراهی کارکنان” صرف نماییم .
هنرمند در پایان ضمن تشکر مجدد از زحمات همکاران خواستار تداوم همراهی ها وهمدلی ها شد .
true
true
https://lijaar.ir/?p=42241
true
true



