- ۳۰ فروردین ۱۳۹۸
- اخبار , خبر برگزیده , فرهنگی و اجتماعی
- کد خبر 8293
- پرینت
true
true
true
false
false
false
true
true
سایز متن /
true

مهدی ولی پور مدیرعامل جمعیت هلال احمر گیلان اظهار داشت: یک کامیون با بیش از پنج تن از کمک های مردمی جمع آوری شده شامل برنج ،حبوبات، قند، کنسروجات، ماکارونی ، رب، چای، روغن، خرما و … توسط هلال احمر گیلان به منطقه سیل زده ایلام ارسال شده است.
وی افزود: مردم گیلان تاکنون دو میلیارد و ۴۹۵ میلیون ریال از کمک های نقدی را به سیل زدگان اهدا کردند که این کمک ها به جز کمک هایی است که گیلانی ها بصورت مستقیم به حساب ۹۹۹۹۹ هلال احمر و با کد دستوری #۱۱۲*۷۸۰* واریز کردند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر گیلان از مردم نوع دوست استان گیلان که هلال احمر را پشتوانه و امانتداری لایق دانسته و کمک های نقدی خود را از طریق واریز به حساب های جمعیت و کمک های غیرنقدی خود را از طریق شعب و پایگاه های هلال احمر اهدا می کنند، قدردانی کرد.
ولی پور خاطر نشان کرد: کمک های غیر نقدی مورد نیاز مردم سیل زده شامل اقلام بهداشتی (مایع دستشویی، صابون، مایع ظرفشویی، ست بهداشتی و لباس ) مواد غذایی ( آب معدنی ، برنج ، روغن ، حبوبات ، قند و شکر ، رب و چای ، خرما و کنسروجات و کمپوت ، اقلام زیستی ( انواع وسایل گرمایشی ، پتو ، فرش و زیر انداز) است.
true
true
https://lijaar.ir/?p=8293
true
true



