- ۲۸ خرداد ۱۳۹۹
- اخبار , فرهنگی و اجتماعی
- کد خبر 27644
- پرینت
true
true
true
false
false
false
true
true
سایز متن /
true

به گزارش لیجار،دکتر میرشمس مومنی زاده به اتفاق معاونین و مدیر جهاد کشاورزی این شهرستان از روند پروژه احیای آب بندان روستای طرازکوه بازدید کرد.
وی در این بازدید با بیان اینکه ۵۰ درصد از اراضی کشاورزی شهرستان رشت از طریق آب بندان ها آبیاری می شود، افزود: شهرستان رشت دارای پهنه۲۵ آب بندان به مساحت ۱۸۳۰ هکتار است که احیای این آب بندان ها می تواند نقش اساسی در تامین آب زراعی شهرستان ایفا نماید.
فرماندار رشت در ادامه افزود: در راستای اجرای شیوه نامه احیای آب بندان ها، عملیات احیای ۱۴پهنه آب بندان شهرستان به مساحت ۴۵۰ هکتار و با اعتباری بالغ بر ۱۴ میلیارد تومان در حال اجرایی شدن است.
دکتر مومنی زاده با اشاره به کاربری کشاورزی و گردشگری این آب بندان ها، گفت: بهره گیری از این آب بندان ها به عنوان جاذبه گردشگری و استفاده از آن جهت مصارف آبزی پروری و شیلات از دیگر مصارفی است که می تواند به اقتصاد روستا کمک کنیم.
true
true
https://lijaar.ir/?p=27644
true
true



