×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

true
    امروز  جمعه - ۱۵ خرداد - ۱۴۰۵  
true
true

به گزارش لیجار،حسین اکبر مدیرعامل شرکت گاز استان گیلان با اعلام اجرای بیش از ۵۰ کیلومتر عملیات شبکه گذاری در تیر ماه امسال گفت: این میزان شبکه گذاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته نزدیک به ۱۰۰ درصد رشد داشته که این مهم نشان از توجه شرکت گاز به برخورداری حداکثری مردم شریف استان از نعمت گاز طبیعی می باشد.

مدیرعامل شرکت گاز استان گیلان افزود: با احتساب عملیات شبکه گذاری در تیرماه امسال، مجموع طول شبکه گاز در استان گیلان به بیش از ۲۰ هزار و ۷۰۰ کیلومتر رسیده است.

اکبر همچنین از نصب بیش از یک هزار انشعاب گاز در استان خبر داد و گفت: با نصب این تعداد انشعاب در تیرماه مجموع انشعابات گاز در گیلان به بیش از ۵۸۶ هزار انشعاب افزایش یافته است.

وی در پایان اظهار داشت: شرکت گاز با نزدیک شدن به پایان عملیات گازرسانی در استان توجه خود را به کیفی سازی خدمات درجهت افزایش سطح رضایتمندی مشترکین گرامی معطوف ساخته است با این وجود این شرکت بر اساس برنامه ریزی های بعمل آمده تمام تلاش خود را برای گازرسانی به روستاهای صعب العبور و کوهستانی استان انجام می دهد.

لازم به توضیح است که هم اکنون همه شهرها و ۱۹۸۷ روستا، بالغ بر ۹۴٫۶ درصد خانوارهای روستایی استان از نعمت گاز طبیعی برخوردارند.

true
true
true
true

false