- ۲۳ مرداد ۱۳۹۸
- اخبار , فرهنگی و اجتماعی
- کد خبر 12873
- پرینت
true
true
true
false
false
false
true
true
سایز متن /
true

به گزارش لیجار،دکتر علی باستی رئیس پارک علم و فناوری گیلان با اعلام این خبرگفت: «کمیسیون دائمی هیات امنا» به منظور کارشناسی و بررسی تخصصی موضوعات پارک علم و فناوری گیلان تشکیل و آغاز به کار آن از طرف هیات امنای منطقه فناوری یک کشور تصویب و با امضای قائم مقام وزیر علوم و رئیس مرکز هیات های امنا و هیای ممیزه وزرات علوم، تحقیقات و فناوری ابلاغ شد.
وی افزود:کمیسیون دائمی با استفاده از نظرات تخصصی و کارشناسی، نسبت به بررسی و تنظیم بودجه تفصیلی اعتبارات هزینهای، تملک داراییهای سرمایهای و اختصاصی و ساختار تشکیلاتی و بررسی گزارش عملکرد سالانه پارک علم و فناوری گیلان و سایر موارد ارجاعی اقدام میکند و نتیجه بررسی تصمیمات به همراه گزارش توجیهی لازم از سوی دبیر هیات امنا در دستور کار هیات امنا قرار خواهد گرفت.
رئیس پارک علم و فناوری گیلان خاطرنشان کرد:در اجرای مصوبه چهارم هیات امنای منطقه یک فناوری و به موجب حکم دکتر عبدالرضا باقری، قائم مقام وزیر علوم و رئیس مرکز هیات های امنا و هیای ممیزه، اعضای این کمیسیون مشخص و به عنوان عضو دائمی کمسیون دائمی هیات امنای پارک علم و فناوری گیلان منصوب گردیدند.
دکتر باستی یادآورشد:برای اولین بار کمیسیون دائمی هیات امناء، بصورت اختصاصی از استان گیلان انتخاب شده است.
لازم به ذکر است؛ دکتر علی باستی رئیس پارک علم و فناوری گیلان به عنوان دبیر هیات امنا این کمیسیون می باشد.
دکتر فرهاد دلق پوش رئیس سازمان صنعت ، معدن و تجارت گیلان،مهندس آرش فرزام صفت معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری گیلان،دکتر محمدعلی محمدی ملاسرایی رئیس سازمان برنامه و بودجه گیلان،دکتر رضا مسرور مدیر عامل منطقه آزاد تجاری صنعتی انزلی،دکتر شادمان نعمتی نقلبری معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی گیلان،دکتر سید ضاء الدین میرحسینی معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه گیلان از اعضای جدید کمیسیون دائمی هیات امنای پارک علم و فناروی استان می باشند.
true
true
https://lijaar.ir/?p=12873
true
true



