×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

true
    امروز  جمعه - ۱۵ خرداد - ۱۴۰۵  
true
true
آثار هنرمندان عکاس گیلان به نمایشگاه کشورهای همسایه کاسپین رفت

به گزارش لیجار نقل از معین نیوز ؛ این آثار از سلسله نمایشگاههای موضوعی با رویکرد معرفی ظرفیت های فرهنگی،تمدنی و طبیعت شگرف استان گیلان است که در باکو پایتخت جمهوری آذربایجان برروی دیوار میرود.

نادر معصومی مدیر هنری نمایشگاه عکس«گیلان،دیار دوستی و تمدن کهن» در گفت و گو با خبرنگار روزنامه معین گفت :در پنجمین پاویون نمایشگاه و کنفرانس صنعتی ، بازرگانی کشورهای همسایه خزر که از ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۱ افتتاح و بمدت ۴ روز دایر می‌باشد تعداد ۴۰ اثر از ۱۵ عکاس منتخب استان گیلان در ابعاد ۵۰×۷۰ سانتیمتر رونمایی و به نمایش در خواهد آمد.

وی افزود:مایشگاه عکس «گیلان دیار دوستی و تمدن کهن» در دپارتمان رویداد سازی روزنامه سراسری معین طراحی و با پشتیبانی این روزنامه و همکاری سازمان فرهنگی و ورزشی شهرداری رشت و اداره کل میراث فرهنگی ،صنایع دستی و گردشگری استان گیلان به پاویون نمایشگاه و کنفرانس صنعتی و بازرگانی کشورهای همسایه خزر ارایه گردیده است.

true
برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true
true
true

false