×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

true
    امروز  جمعه - ۱۵ خرداد - ۱۴۰۵  
true
true
اطلاعیه معاون خرید راهبردی مدیریت درمان تأمین اجتماعی گیلان درباره واکسن آنفلوانزا

به گزارش لیجار به نقل از روابط عمومی مدیریت درمان تامین اجتماعی گیلان دکتر محمدمهدی زهرابی معاون خرید راهبردی و اسنادپزشکی مدیریت درمان گیلان اعلام کرد: بر اساس بسته خدمتی بیماران خاص و صعب‌العلاج، واکسن آنفلوانزا در سال جاری صرفاً برای بیماران خاص و صعب العلاج مبتلا به بیماری‌های SMA (تیپ ۲ / ۳)، فیبروز کیستیک و بیماران دارای پیوند سلول‌های بنیادی تحت پوشش صندوق بیماران خاص و صعب العلاج قرار می‌گیرد.

وی افزود: بیماران مشمول می‌توانند با داشتن پرونده فعال در واحد درمانی سازمان، نسبت به تهیه واکسن اقدام کنند. همچنین برای کاهش مراجعات غیرضروری، از مراکز درمانی خواسته شده است تنها بیماران واجد شرایط را به واحد تشکیل پرونده ارجاع دهند.

دکترزهرابی خاطرنشان کرد: سهم بیماران خاص و صعب‌العلاج در هنگام خرید واکسن مطابق ضوابط صندوق بیماران خاص به صورت آنلاین در داروخانه محاسبه و از پرداختی آنان کسر خواهد شد.

معاون خرید راهبردی و اسناد پزشکی مدیریت درمان تأمین اجتماعی گیلان تأکید کرد: این اقدام با هدف حمایت بیشتر از بیماران خاص و کاهش دغدغه‌های آنان در زمینه تأمین واکسن آنفلوانزا اجرا می‌شود.

true
true
true
true

false