- ۰۹ مرداد ۱۴۰۴
- اخبار , فرهنگی و اجتماعی
- کد خبر 90298
- پرینت
true
true
true
false
false
false
true
true
سایز متن /
true

به گزارش لیجار به نقل از دفتر روابط عمومي و آموزش همگاني شركت آب و فاضلاب استان گيلان؛ بر اساس اعلام معاونت بهره برداري شركت، در پي افزايش بي سابقه دما در اكثر استانهاي كشور و اعلام تعطيلي اخير از سوي دولت با هدف صرفه جويي در مصرف انرژي، ميزان مصرف آب شرب در استان گيلان نسبت به مدت مشابه افزايش چشمگيري داشته و از ۸ هزار و ۹۳۹ ليتر بر ثانيه به ۹ هزار و ۲۶۲ ليتر بر ثانيه رسيد، كه بخش عمده آن ناشي از ورود مسافران و افزايش دماي هوا بوده است.
عباس حسني با اشاره به اينكه منابع تأمين آب استان محدود است، گفت: با توجه به افزايش جمعيت شناور در شهرهاي شمالي طي تعطيلات، با وجود وارد مدار بودن تمامي تأسيسات آبرساني شامل ۵۹۰ حلقه چاه و۵۹۲ دهنه چشمه و ۳۲ باب تصفيه خانه متعارف و سيستم تصفيه فيزيكي، با ظرفيت ۷۳۲ مترمكعب در شبانه روز، مصرف آب در برخي مناطق استان به مرز هشدار رسيد و اين موضوع ضرورت صرفهجويي و مديريت مصرف را بيش از پيش نشان ميدهد.
وي با بيان اينكه شهروندان و مسافران بايد در مصرف آب دقت بيشتري داشته باشند، افزود: همكاران ما در بخشهاي مختلف شركت آب و فاضلاب به صورت شبانهروزي در حال پايش وضعيت شبكه و تأمين آب شرب هستند تا مشكلي در تأمين آب شهروندان گرامي بوجود نيايد.
شركت آبفاي گيلان از عموم مردم و مسافران درخواست كرده با خودداري از مصارف غيرضروري، مانند شستوشوي خودرو با شيلنگ يا آبياري فضاي سبز در ساعات گرم روز، در مديريت اين مايع حياتي، همكاري لازم را به عمل آورند.
true
true
https://lijaar.ir/?p=90298
true
true