- ۲۵ بهمن ۱۴۰۲
- اخبار , فرهنگی و اجتماعی
- کد خبر 79625
- پرینت
true
true
true
false
false
false
true
true
سایز متن /
true

به گزارش لیجار به نقل از روابط عمومی بیمه سلامت ، میز خدمت مردمی ، روز سه شنبه ۲۴/۱۱/۱۴۰۲ با حضور استاندار ودیگرمسئولان استان در مصلای رشت برگزار شد.
دکتر عاطف راد مدیر کل بیمه سلامت در حاشیه برپایی میز خدمت ، با تاکید به پیگیری مسائل مردم در اسرع وقت گفت: میز خدمت بیانگر روحیه پاسخگویی مسئولان به مردم است.وی افزود:از آنجایی که مردم همواره با مسئولین بدون واسطه در ارتباط هستند، شدت نیاز و مراجعه به میز خدمت کمتر شده اما برپایی میز خدمت، نشان از روحیه پاسخگویی و خدمتگزاری به آحاد مختلف مردم است .
دکترعاطف راد با بیان اینکه دراداره کل بیمه سلامت میزخدمت فعال دایر است گفت: با حضور کارشناسان خبره وفعال در میز خدمت اداره کل تمام فرآیندهای کاری وپاسخ گویی به ارباب رجوع درکمترین زمان ممکن انجام می گیرد
مدیر کل بیمه سلامت یادآورشد، رسیدگی به مشکلات مردم تکلیف سازمانی ماست، و ما همیشه باید برای پاسخگویی مردم در اداره کل در ملاقاتهای عمومی روزهای سه شنبه هر هفته وادارات شهرستانی تابعه وهم دربرنامه های که جهت پاسخگویی به مردم است حضورفعال داشته باشیم.
true
true
https://lijaar.ir/?p=79625
true
true