- ۰۷ دی ۱۴۰۲
- اخبار , فرهنگی و اجتماعی
- کد خبر 78072
- پرینت
سایز متن /

به گزارش لیجار به نقل از روابط عمومی واموربین الملل شورای رشت ، رئیس پژوهشگاه میراثفرهنگی و گردشگری کشور ظهر امروز با حضور در بزرگترین رویداد خوراک کشور در رشت که به مناسبت هفته رشت در تالار مرکزی این شهر و با حضور جمعی از مسئوولین کشوری و شهری برگزار شد با تبریک هفته رشت اظهار کرد: در بازدیدی که از نمایشگاه خوراک در تالار مرکزی رشت داشتم این موضوع که ۳۵۰ غذا و خوراک در گیلان ثبت شده است برایم بسیار قابل توجه بود.
وی با بیان اینکه با توصیفاتی که در حین بازدید از این نمایشگاه ارائه شد متوجه شدم تمامی این غذاها برگرفته از ریشه و سلایق مردمان این دیار است افزود: میراث برجا مانده از نیاکان ما چه ملموس و غیر ملموس را باید بشناسیم و مطمئنا زندگی مسالمت آمیز بشر با طبیعت منجر به حفظ این میراث می شود.
ده پهلوان با تاکید به اینکه خشک شدن دریاچه ارومیه نشانی از بی توجهی به آثار زیستی نیاکان ما است تصریح کرد: غذا و خوراک می تواند سفیر خوبی برای معرفی گیلان باشد و ما زمانی می توانیم میراث فرهنگی ملموس و ناملموس را حفظ کنیم که پشتوانه و مشارکت مردمی داشته باشد .