- ۲۶ شهریور ۱۴۰۲
- اخبار , فرهنگی و اجتماعی
- کد خبر 74357
- پرینت
true
true
true
false
false
false
true
true
سایز متن /
true

به گزارش لیجار به نقل از دفتر روابط عمومی و آموزش همگانی شرکت آب و فاضلاب استان گیلان؛ مازیار علی پور با اشاره به اینکه ساماندهی کنتورهای خراب و مشترکان غیر مجاز از اهداف کلان شرکت برای رسیدن به وضعیت مطلوب شبکه است، اظهار داشت: شرکت آب و فاضلاب گیلان در این راستا تمام امکانات و نیروی کاری خود را برای رفاه حال مردم به کار گرفته است.
وی با بیان اینکه یکی از مهمترین راههای جلوگیری از هدررفت آب و کاهش آب به حساب نیامده، شناسایی کنتورهای خراب و تعویض به موقع آنها است، خاطر نشان ساخت: از آغاز سال، ۴ هزار و ۹۷ کنتور خراب در استان تعویض و ساماندهی شده است.
مدیرعامل شرکت آبفای گیلان ادامه داد: شناسایی کنتورهای خراب از جمله وظایف مأمورین قرائت کنتور می باشد که تعویض این کنتورها تاثیر بسزایی در مدیریت مصرف آب خواهد داشت.
علی پور؛ تعداد کل مشترکین آب شهری و روستایی استان گیلان را ۸۸۳ هزار و ۷۱۲ فقره اشتراک اعلام کرد و افزود: شرکت آب و فاضلاب استان گیلان از اول سال جاری تا به امروز در سطح استان ۱۲ هزار و ۵۲۴ انشعاب جدید واگذار کرده است
true
true
https://lijaar.ir/?p=74357
true
true