- ۳۱ مرداد ۱۴۰۲
- اخبار , فرهنگی و اجتماعی
- کد خبر 73747
- پرینت
true
true
true
false
false
false
true
true
سایز متن /
true

به گزارش لیجار به نقل از روابط عمومی و امور رسانه اداره کل حفاظت محیط زیست استان گیلان، سیدحسن جعفری گفت: یکی از شهروندان دوستدار حیات وحش یک قطعه بوتیمار کوچک را که از ناحیه پا آسیب دیده بود در مجاورت محل سکونتشان مشاهده کرده و بلافاصله به اداره حفاظت محیط زیست شهرستان تحویل داد.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان بندرانزلی افزود: ماموران یگان حفاظت این شهرستان پس از چند روز نگهداری، تیمار و حصول اطمینان از بهبود وضعیت سلامتی و پرواز این پرنده، آن را در زیستگاه جنگلی قلمگوده بندرانزلی به دامان طبیعت بازگرداندند.
گفتنی اینکه بوتیمار از پرندهای از تیره حواصیلیان با نام محلی للاگورزک از پرندگان حمایت شده و شکار ممنوع ایران است که محل زندگی آن در نیزارها، حاشیه پرگیاه رودخانهها و شالیزارها است.
سیدحسن جعفری در پایان از شهروندان بندرانزلی خواست تا در صورت مشاهده پرندگان آسیبدیده مراتب را در اسرع وقت به اداره حفاظت محیط زیست شهرستان بندرانزلی گزارش دهند.
true
true
https://lijaar.ir/?p=73747
true
true