- ۰۶ اردیبهشت ۱۴۰۲
- اخبار , فرهنگی و اجتماعی
- کد خبر 70015
- پرینت
سایز متن /

به گزارش لیجار به نقل از پایگاه اطلاعرسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (وبدا)، دکتر پرویز محمدنژاد-نماینده مردم شهرستان لنگرود در مجلس شورای اسلامی به منظور پیگیری امور سلامت مردم حوزه انتخابیه خود با دکتر محمدتقی آشوبی-سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گیلان دیدار و گفتوگو کرد.
در این نشست، مسایل و دغدغههای نظام سلامت شهرستان لنگرود به ویژه در بخش بهداشت، درمان و دانشکده پیراپزشکی و پرستاری شرق گیلان مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت.
فعالتر شدن کلینیک تخصصی لنگرود، تامین نیروی تخصصی و اداری و همچنین تداوم ارایه خدمات درمانی در بیمارستان خیریهای امینی از دیگر موضوعاتی بود که در نشست نماینده مردم لنگرود با سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گیلان طرح و بررسی شد.
ارایه خدمات تک تخصصی و فوق تخصصی در بیمارستان امینی لنگرود و تجهیز بیمارستان به تجهیزات سرمایهای تصویربرداری از دیگر موضوعاتی بود که در نشست مشترک دکتر محمد نژاد با دکتر آشوبی مطرح و بررسی شد.