×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

true
    امروز  پنج شنبه - ۱۴ خرداد - ۱۴۰۵  
true
true
اهالی رسانه دیده بان همه جانبه آحاد جامعه است / جمهوری اسلامی در افق ملت ها قرار گرفته / رسانه ها باید از مرزهای عقیدتی این ملت دفاع کنند/ارتقای سطح کیفی و  حرفه ای تر کردن اهالی رسانه

به گزارش خبرنگار لیجار از رشت؛ آیت الله رسول فلاحتی نماینده ولی فقیه در استان گیلان در ضیافت افطاری با اهالی رسانه استان اظهار داشت:اهالی رسانه و رسانه به عنوان دیده بان همه جانبه آحاد جامعه است.

وی با بیان اینکه رسانه ها در افق هستند، افزود:رسانه به عنوان دیده بان جایگاهی دارد که می تواند افق ها را ببیند کسی می تواند افق ها را ببیند که خودش در افق باشد .

نماینده ولی فقيه در استان خاطرنشان کرد:کسی که افق ها را میبیند نگاه بسته ندارد ، نگاهش را محدود به دوران خودش نمی کند و نگاه به آینده دارد.

وی رمز موفقیت سیاستمداران را فکر کردن به آینده جامعه عنوان کرد و گفت:اهالی رسانه در دنیا در جبهه مقدم دیده بانان هستند به همین دلیل امپراطوری های امپریالیسم صهیونیست در راستای کنترل مرزهای فکری و سیاسی جامعه ، رسانه ها را با مادیات خریداری کرده تا فقط پیام رسان و گوینده باشند.

وی تصریح کرد:رسانه های دنیا از حریت لازم برخوردار نیستند و تابع امپریالیسم صهیونیست فعالیت می کنند.

آیت الله فلاحتی با بیان اينکه اهالی رسانه دیده بانان افکار و اندیشه های سیاسی و عقیدتی ملت های خودشان هستند ، تصریح کرد:امروز جمهوری اسلامی در افق ملت ها قرار گرفته و رسانه ها باید از مرزهای عقیدتی این ملت دفاع کنند.

وی اهالی رسانه را دیده بان دردها و بیانگر درهای همه جانبه مردم عنوان کرد و گفت: رسانه در دفاع از مرزهای عقیدتی ، سیاسی ، اقتصادی و مردم باید به لحظه، هوشمندانه و خردمندانه عمل کند، اهالی رسانه باید افق بین و افق نشین باشند و همه چیز را زودتر ببینند.

وی یادآور شد:رسانه افق نشین و افق بین باید خودش را آماده دردها و تیر بلاها کند.

نماینده ولی فقیه در گیلان با اشاره به فرق نقد منصفانه و ارائه راهکار با تخریب در جامعه اذعان داشت:اهالی رسانه به عنوان دیده بان باید با درک صحیح از شرایط جامعه نقد خود را بیان کند و تخریب نباید بیشتر از نقد باشد.

وی یادآور شد:تخریب موجب از هم پاشیدگی افکار ، افسار گسیختگی و ویرانی در جامعه می شود و هیچ برکاتی برای آن جامعه نخواهد داشت .

وی خاطرنشان کرد:اهالی رسانه در ایران اسلامی منصف ترین رسانه در دنیا هستند شناخت و درک صحیح دارند می‌دانند چگونه نقدها را بیان کنند.

وی گفت:در مسیر بودن مردم ، ارائه و ترویج بصیرت کنونی حاصل تلاش های اهالی رسانه است.

ارتقای سطح کیفی و حرفه ای تر کردن اهالی رسانه

رضا ثقتی مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان در ضیافت افطاری در بیت آیت الله فلاحتی نماینده ولی فقیه در استان در جمع اهالی رسانه گفت:شعار امسال از سوی مقام معظم رهبری ” مهار تورم و رشد تولید” اعلام شد که رسانه ها به عنوان تریبون افکار عمومی و مشاوران امین و صدیق می توانند مدیران دوایر دولتی را در اجرایی کردن شعار سال و آماده کردن استان برای جذب سرمایه گذار همراهی و یاری کنند‌.

ثقتی خاطرنشان کرد: استان گیلان با داشتن فرهنگی کهن و غنی و همچنین با وجود مردم فهیم، مستعد انجام رویدادهای بزرگ است که با حضور سرمایه‌گذاران، به طور حتم این استان در بخش‌های مختلف رشد و توسعه چشمگیری خواهد داشت.

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان یادآور شد:اهالی رسانه به دنبال رقم زدن توسعه و پیشرفت استان و در این عرصه پیشگام هستند.

وی تصریح کرد: ارتقای سطح کیفی و حرفه ای تر کردن اهالی رسانه از اولویت های اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان است و امید است که رسانه ها در حوزه آموزش حضور چشمگیری داشته باشند تا زمینه ارتقای بیشتر سطح کیفی در تولیدات خبر فراهم شود.

true
برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true
true
true

false