- ۰۳ تیر ۱۴۰۱
- اخبار , فرهنگی و اجتماعی
- کد خبر 63169
- پرینت
true
true
true
false
false
false
true
true
سایز متن /
true

به گزارش لیجار به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ( وب دا ) ؛ دکتر فردین مهرابیان-معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه صبح روزجمعه، سوم تیر ماه سال جاری طی بازدیدی سرزده ازآشپزخانه، انبارمواد غذایی و سلف سرویس دانشکده پرستاری و مامایی شهید بهشتی رشت از نزدیک کیفیت تغذیه دانشجویان (غذا و مواد غذایی بکار گرفته شده ) را مورد بررسی قرار داد.
وی درادامه ضمن تقدیراز صبوری دانشجویان ، طی گفت و گو با کارکنان سلف سرویس و بررسی مشکلات مطروحه ، ابراز امیدواری کرد: با تغییر الگوی طبخ غذای دانشجویی و با همکاری عوامل این بخش ، ارتقای کیفیت تغذیه را در روز های آتی شاهد خواهیم بود.
true
true
https://lijaar.ir/?p=63169
true
true