×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

true
    امروز  چهارشنبه - ۱۵ مرداد - ۱۴۰۴  
true
true
خط قرمز نمایندگان، معیشت مردم است / تمامی مسئولان باید برای رفع مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم قدم بردارند/ وضعیت پسماند و فاضلاب گیلان واقعا نگران کننده است

به گزارش لیجار ؛ حمیدرضا حاج بابایی در نشست صمیمانه با اعضای شورای راهبردی نیروهای انقلاب اسلامی گیلان با بیان اینکه مردم مسئول خدمتکار را از مسئول خائن تشخیص می‌دهند، اظهار کرد: مردم حاج‌قاسم را دوست داشتند چون او خادم واقعی ملت بود و مردم از هر طیفی این موضوع را می‌فهمیدند.

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه و تلفیق مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مسئول انقلابی هیچ وقت به فکر خود و اقوام خود نباید باشد، افزود: در زمان دوران دفاع مقدس مسئولان برای حل مشکلات مردم از جان خود می‌گذشتند.

وی با اشاره به اصلاح لایحه بودجه ۱۴۰۱ ، گفت: کلیات بودجه ۱۴۰۱ با ۲۱ موافق و ۲۰ مخالف تایید شد و این یعنی که خط قرمز نمایندگان، معیشت مردم است و هر اقدامی که معیشت مردم را سخت کند، جلویش را خواهیم گرفت.

حاجی‌بابایی با بیان اینکه مجلس و دولت باید اتحاد داشته باشند، تصریح کرد: وضعیت مردم ازنظر اقتصادی و معیشتی خوب نیست و تمامی مسئولان باید برای رفع این مشکلات قدم بردارند.

وی با بیان اینکه انشالله به‌زودی از وضعیت کنونی خارج می‌شویم، افزود: در شرایط کنونی تمام تلاش ما این است تا بررسی‌های عمیق و کارشناسی صورت بگیرد تا مؤلفه‌های لازم برای حمایت مردم محقق شود.

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه و تلفیق مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه مشکلات گیلان از جمله پسماند و آلودگی رودخانه‌ها در سایه سرسبزی آن پنهان شده است، افزود: وضعیت پسماند و فاضلاب گیلان واقعا نگران کننده است.

true
برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true
true
true

false