×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

true
    امروز  جمعه - ۱۵ خرداد - ۱۴۰۵  
true
true
جلوگیری از تصرف ۲ هکتار از اراضی تالابی در صومعه سرا

به گزارش لیجار به نقل از روابط عمومی حفاظت محیط زیست گیلان،رئیس اداره محیط زیست صومعه سرا گفت : متخلفینی که با حفر کانال قصد تصرف حدود ۲ هکتار از عرصه تالابی در منطقه حفاظت شده سیاه کشیم را داشتند پس از دریافت گزارش مردمی با مشارکت نیروهای یگان شهرستان و نیروی انتظامی استان شناسایی و به مراجع قضایی معرفی شدند.

علی اصغر آزاد بااشاره به اینکه با هماهنگی بعمل آمده با دادستان شهرستان برای راننده متخلف بیل مکانیکی جهت برگرداندن عرصه به حالت قبل و پر کردن کانال ظرف ۲۴ ساعت حکم صادر شد ادامه داد ،با نظارت محیط بانان و نیروی انتظامی عملیات با موفقیت انجام شد و مراتب صورتجلسه شد .

وی از حاشیه نشینان تالاب در خواست نمود در صورت مشاهده هرگونه تخریب ، تصرف و سایر جرائم زیست محیطی مراتب را به اداره حفاظت محیط زیست شهرستان اطلاع رسانی نمایند.

true
true
true
true

false