- ۰۸ دی ۱۳۹۹
- اخبار , فرهنگی و اجتماعی
- کد خبر 37809
- پرینت
true
true
true
false
false
false
true
true
سایز متن /
true

به گزارش لیجار نقل از روابط عمومی ، در اولین دقایق صبح امروز جلسه شورای فنی اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان گیلان با رعایت پروتکلهای بهداشتی با حضور اعضای محترم و به ریاست مهندس علی دقیق مدیر کل محترم نوسازی مدارس گیلان برگزار شد.
در ابتدا مهندس دقیق ضمن عرض خیر مقدم و آرزوی سلامتی، از روند مناسب اجرای پروژه ها در ایام شیوع بیماری کرونا با رعایت دستورالعمل ها و پروتکل های بهداشتی تشکر و قدردانی نمود.
وی ضمن اشاره به رسالت شواری فنی و اهمیت آن، تصریح نمود: امروز وظیفه داریم فضای ایمن با معماری زیبا برای دانش آموزان احداث نماییم.
مدیرکل نوسازی مدارس استان در ادامه با پرداختن به رابطه ارکان آموزش و معماری مدارس، بر ضرورت توجه جدی به معماری زیبا و مدرن و کیفیت اجرای پروژه ها تاکید کرد.
مهندس دقیق با اشاره به لزوم نظارت مستمر بر روند اجرای پروژه ها، خواستار رعایت کامل استاندارد و ضوابط نظام فنی و اجرایی موجود شد.
در ادامه هر یک از اعضاء نقطهنظرات و راهکارهای کارشناسی خود را حول مباحث فنی تشریح نموده و به بحث تبادل نظر پرداختند.
true
true
https://lijaar.ir/?p=37809
true
true



