- ۱۳ آذر ۱۳۹۷
- اخبار , خبر برگزیده , فرهنگی و اجتماعی
- کد خبر 2398
- پرینت
true
true
true
false
false
false
true
true
سایز متن /
true

به گزارش لیجار نقل از پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (وب دا)؛ دکتر زهرا حصاری- معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان، در این خصوص اظهار داشت: معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان، موفق به کسب رتبه نخست برنامه پایش عملیاتی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در بین معاونت های غذا و دارو سطح دو دانشگاه های علوم پزشکی و رتبه دوم کشوری در شش ماه اول سال ۹۷شد.
دکتر زهرا حصاری ادامه داد: معاونت غذا و دارو دانشگاه، برنامه پایش عملیاتی فعالیت های مربوط به ادارات نظارت بر فرآورده های غذایی و بهداشتی، نظارت بر امور دارویی و مخدر، فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل، تجهیزات پزشکی و آزمایشگاه کنترل کیفی مواد غذایی و بهداشتی را در زمان تعیین شده، با میزان تحقق ۹۹.۷۵ درصد انجام داد.
وی درپایان رتبه معاونت غذا و دارو را در سال ۹۵، رتبه بیست و هفتم کشور، در پایان سال ۹۶ رتبه چهارده و در شش ماهه اول سال جاری، رتبه دوم کشوری و رتبه اول در بین دانشگاه های سطح دو اعلام کرد.
true
true
https://lijaar.ir/?p=2398
true
true