×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

true
    امروز  دوشنبه - ۱۳ مرداد - ۱۴۰۴  
true
true

به گزارش لیجار نقل از روابط عمومی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای گیلان؛ دکتر مصطفی سالاری در حاشیه بازدید از نمایشگاه الکامپ در رشت در گفتگو با خبرنگاران با اشاره به اینکه استفاده از ظرفیت فناوری اطلاعات و تجارت الکترونیک در هر سرزمینی از اهمیت خاصی برخوردار است اظهار داشت: هر منطقه‌ای برای دسترسی بهتر مشتریان به کالا و خدمات باید از این فرصت کمال بهره را ببرد .
وی بخش عمده فعالیت‌های ارائه شده در این نمایشگاه را مرتبط با استان گیلان عنوان کرد و افزود: خوشبختانه بین تولیدات عرصه فناوری اطلاعات و بازار استان گیلان ارتباط خوبی برقرار شده است .
نماینده عالی دولت در گیلان با اشاره به قرارداشتن برخی تولیدات در مرحله آزمایشی نیز اشاره کرد و گفت: برگزاری این نمایشگاه به توسعه این تولیدات و تجاری سازی از طریق استارت آپ ها کمک شایان توجهی می کند .
وی خاطرنشان کرد: امیدواریم با حمایت بیشتر از فعالان بخش های تجارت الکترونیک و فناوری های نوین شاهد درخشش روزافزون آنها در ایجاد اشتغال و درآمدزایی باشیم.

true
true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد

برای ارسال دیدگاه شما باید وارد سایت شوید.


false