- ۳۰ آبان ۱۳۹۷
- اخبار , خبر برگزیده , فرهنگی و اجتماعی
- کد خبر 1983
- پرینت
true
true
true
false
false
false
true
true
سایز متن /
true

به گزارش لیجارنقل ازایسنا-منطقه گیلان، خدیجه انشاء با بیان اینکه از ۵۲ شهر این استان ۳۶ شهر دارای طرح جامع است، گفت: از ۱۶ شهر بدون طرح جامع و تفصیلی، ۶ شهر دارای طرح هادی شهری و ۳ شهر نیز در فرایند اجرای طرح هادی شهری قرار دارند.
وی، از اجرای طرح جامع تجدید نظر در ۲ شهر رودسر و آستارا و ۵ طرح تفصیلی تجدید نظر خبر داد و افزود: امید است مسئولان مرتبط در تسریع انجام فرآیند تهیه و تصویب طرح جامع و تفصیلی شهرهای دارای شرایط، همکاری و تامل را با این اداره کل داشته باشند.
مدیر شهرسازی و معماری اداره کل راه و شهرسازی خاطرنشان کرد: با توجه به ارزشمند بودن زمین و اراضی کشاورزی در استان گیلان که ثروت ملی محسوب میشود، از این رو تهیه طرحهای جامع و تفصیلی با نگاه مدیریت خردمندانه سرزمین از اهمیت بسزا برخوردار است.
وی تصریح کرد:ایجاد تعادل در شهر در فضاهای سکونت، کار، فعالیت و تفریح و… به منظور انسجام بخشی و ارتقاء زندگی کارآمدی و قانونمندکردن ساخت و ساز در شهر با توجه به جمعیت هر شهر، نحوه پراکنش جمعیت و استفاده بهینه از عرصه ها به جهت تامین کاربریهای عمومی ( سبز، آموزشی ، درمانی، ورزشی، سایر تاسیسات عمومی، حمل و نقل و … ) در طرحهای جامع و تفصیلی و ضوابط مربوطه لحاظ می شود.
انشاء گفت: توسعه پذیری، نحوه استفاده از اراضی و منطقه بندی مربوط به حوزه های مسکن، صنعت، بازرگانی، اداری،کشاورزی، تاسیسات، تجهیزات، تسهیلات شهری و نیازمندی های عمومی شهری از دیگر مزایای طرح جامع و تفصیلی است.
وی گفت: استان گیلان با جمعیتی افزون بر ۲میلیون و ۵۳۰هزار و ۹۶۹ نفر دارای ۵۲ شهر و بیش از ۲۵۰۰ روستا و آبادی است.
true
true
https://lijaar.ir/?p=1983
true
true