×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

true
    امروز  جمعه - ۱۵ خرداد - ۱۴۰۵  
true
true

به گزارش لیجار،دکتر سعید خانجانی رییس دفتر اسناد پزشکی تامین اجتماعی استان گیلان با اعلام خبر فوق اظهار داشت: در این مدت بیشترین نسخه و صورتحساب های پذیرش شده مربوط به داروخانه های طرف قرار داد با بیش از یک میلیون ۷۸۰هزار نسخه بوده است.

رییس دفتر اسناد پزشکی تامین اجتماعی استان گیلان تعداد موسسات طرف قرار داد با دفتر اسناد پزشکی استان را نزیک به ۲۳۰۰ موسسه و مرکز تشخیصی درمانی تشخیصی عنوان کرد و افزود :در شش ماهه اول سالجاری بیش از ۴هزار بار از این موسسات بازرسی انجام شده است .

وی خاطرنشان کرد:بیشترین بازرسی انجام شده در این مدت مربوط به پزشکان طرف قرار داد با بیش از ۱۸۰۰بار و داروخانه های طرف قرار داد نزدیک به ۱۲۰۰ باراست.

لازم به ذکر است ؛ طی شش ماهه اول سالجاری بیش از ۲۴۱۰میلیارد ریال به موسسات طرف قرار داد استان پرداخت شده است.

true
true
true
true

false