×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

true
    امروز  جمعه - ۱۵ خرداد - ۱۴۰۵  
true
true

به گزارش لیجار،”احداله احدي”رئيس پليس مبارزه با موادمخدر استان با اعلام اين خبر گفت: ماموران پليس مبارزه با موادمخدر استان در پي دريافت گزارش مردمي از فعاليت یک قاچاقچي در زمينه تهيه و توزيع موادمخدر در سطح استان مطلع شده و بررسي موضوع را در دستور كار قرار دادند.
اين مقام انتظامي با بيان اينكه ماموران پليس با انجام تحقيقات ميداني و نامحسوس از صحت موضوع اطمينان حاصل كردند افزود: پس از تعقيب و مراقبت انجام شده توسط ماموران پليس مبارزه با موادمخدر با هماهنگي مقام قضائي به محل سكونت متهم اعزام شدند.
وي تصريح كرد: در بازديد از منزل متهم در بخش خمام شهرستان رشت ۱۱ كيلوگرم موادمخدر از نوع حشيش كشف و متهم ۳۱ ساله دستگير شد.
رئيس پليس مبارزه با موادمخدر استان گيلان در پايان با اشاره به اينكه متهم پس از تشكيل پرونده براي سير مراحل قانوني به مرجع قضائي معرفي شد از شهروندان خواست، هرگونه مورد مشکوک را بلافاصله به پليس ۱۱۰ اطلاع دهند.

true
true
true
true

false