- ۱۶ شهریور ۱۳۹۸
- اخبار , خبر برگزیده , فرهنگی و اجتماعی
- کد خبر 13927
- پرینت
true
true
true
false
false
false
true
true
سایز متن /
true

فردین مهرابیان معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اعلام این خبراظهار داشت: روز گذشته در پی مراجعه تعدادی از افراد با علایم گوارشی مشابه به بیمارستان صومعه سرا و با توجه به اینکه همه این افراد از یک مکان غذا تهیه کرده بودند، بلافاصله هماهنگی های لازم با حوزه های بهداشتی و درمانی و اورژانس ۱۱۵ منطقه، جهت پذیرش و درمان این افراد انجام شد.
وی افزود: بلافاصله پس از اطلاع و گزارش مسمومیت، اکیپ های کارشناسی بهداشت محیط و مبارزه با بیماری های استان و شهرستان به محل مذکور اعزام و بررسی ها و نمونه گیری های لازم از مواد غذایی انجام شد.
معاون دانشگاه علوم پزشکی گیلان گفت: با توجه به سنت حسنه اطعام، رعایت موازین بهداشتی در طبخ، نگهداری، توزیع و مصرف مواد غذایی امری ضروری است.
مهرابیان، تصریح کرد: در این راستا ۶۴ نفر، پس از مراجعه به بیمارستان تحت درمان سرپایی قرار گرفته و ترخیص شدند.
true
true
https://lijaar.ir/?p=13927
true
true