- ۲۲ خرداد ۱۴۰۰
- اخبار , فرهنگی و اجتماعی
- کد خبر 46845
- پرینت
true
true
true
false
false
false
true
true
سایز متن /
true

به گزارش لیجار نقل از ایثار گیلان،پاکاری با بیان اینکه مقرر شده طی مدت یک سال به ۱۵۰۰ نفر از ایثارگران گیلانی زمین جهت ساخت مسکن واگذار شود، تصریح کرد: هم اکنون ۳۸۱ نفر از ایثارگران را به اداره کل راه و شهرسازی استان معرفی کردیم.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گیلان، با اشاره به موانع واگذاری زمین در شهرستان ها از حیث شرایط اقلیمی و الحاقیه شهری، گفت: خواستار همکاری فرمانداران و دستگاه های مربوطه جهت اولویت قرار دادن ایثارگران در واگذاری زمین هستیم تا اقدامات لازم سریعا صورت گیرد.
وی، در ادامه به برگزاری مراسم ارتحال امام و بزرگداشت شهید آیت الله احسانبخش و سالگرد شهید سید یونس حسینی رودباری و مراسم سالگرد مرحوم ابوترابی اشاره کرد و متذکر شد: با همکاری کارگروه استانی احداث بهسازی مزار شهید سید یونس حسینی رودباری در دستور کار قرار دارد.
پاکاری، از برگزاری وبینار ملی تجلیل از دختران شاهد و ایثارگر همزمان با ولادت حضرت معصومه(س) در ۲۳ خرداد خبر داد و عنوان کرد: در آستانه انتخابات ۲۸ خرداد قرار داریم و باید در جهت حفظ و تقویت آرمان های انقلاب و نظام و یاس و ناامیدی دشمنان نقش آفرینی داشته باشیم.
وی ضمن گرامیداشت شهدای هفتم تیر و در راس آنان آیت الله دکتر محمد بهشتی و چهار شهید گیلانی این حادثه، گفت: با مشارکت دستگاههای مرتبط گیلان مراسم بزرگداشتی برگزار می شود.
مدیرکل بنیاد گیلان، با بیان اینکه ۱۴۴ شهید گیلانی ترور داریم، اضافه کرد: از فرصت هفتم تیر و هفته بازخوانی و افشای حقوق بشر آمریکایی برای معرفی چهره ظالم دشمنان استفاده خواهد شد.
پاکاری، با اشاره به ساخت نماهنگ شهید انصاری، تنها استاندار شهید کشور، تصریح کرد: این نماهنگ به زندگی این شهید بزرگوار از تحصیل در آمریکا تا لحظه شهادت می پردازد لذا با هماهنگی خانواده شهیدان علی انصاری، استاندار شهید گیلان و علیرضا نورانی، معاون عمرانی وی، مراسم بزرگداشت این دو شهید در تیرماه به صورت تلویزیونی برگزار خواهد شد.
وی همچنین از برگزاری اولین کنگره ملی ۱۵ هزار شهید کارمندان کشور در شهریورماه خبر داد و خاطرنشان کرد: شهیدان نامجو و انصاری، دو شهید شاخص گیلان در این کنگره ملی هستند.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گیلان، بر ساماندهی تابلوها و یادمان های شهدا در استان به ویژه شهر رشت تاکید کرد و گفت: با همکاری فرمانداران و شهرداران تابلوهای شهدا در چهار ورودی استان و شهر رشت ساماندهی خواهد شد.
true
true
https://lijaar.ir/?p=46845
true
true