×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

true
    امروز  دوشنبه - ۱۳ مرداد - ۱۴۰۴  
true
true
پیام تبریک رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گیلان به مناسبت روز خبرنگار

به گزارش لیجار به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان، دکتر محمد دوستار « رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان » با صدور پیامی فرارسیدن ۱۷ مرداد، شهادت شهید محمود صارمی خبرنگار خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران و روز خبرنگار را به فعالان و زحمت‌کشان عرصه خبر تبریک گفت.

در متن پیام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان آمده است:

حضرت آیت‌الله امام خامنه‌ای « مدظله العالی »:

«اگر زحمات شما خبرنگارها نباشد، این لحظه‌ها هرگز ماندگار نمی‌شود، شما آن را حفظ می‌کنید و در اختیار افکار مردم قرار می‌دهید. بدون این دوربین‌ها، قلم‌ها و دلسوزی‌هاى شما براى تهیه و تنظیم اخبار و مطالب، این کارهاى ما مثل یک چیزهاى تثبیت نشده است.»

بسمه تعالی

خبرنگاری فقط یک شغل نیست، بلکه حرفه‌ای آمیخته به عشق و تلاشی مقدس است که رشد و ارتقای امید به ساختن فرداهای روشن‌تر را نوید می‌دهد.

خبرنگاران، سفیران آگاهی‌بخش و چشمان تیزبین جامعه هستند و فعالیت‌شان به عنوان بازتاب‌دهنده حقایق، تأثیری شگرف در شئون مختلف کشور دارد.

خبرنگاران نماد تعهد، وظیفه‌شناسی، دلسوزی، آگاهی‌بخشی و مطالبه‌گری هستند که حتی جانشان را برای روشنی‌بخشی و عینیت بخشیدن به آیه کریمه «ن و القلم مایسطرون» در طبق اخلاص گذاشته‌اند.

هفدهم مرداد و فرارسیدن روز خبرنگار، فرصتی گران مایه برای قدردانی و تجلیل از تلاش‌های صادقانه، منتقدانه و حقیقت طلبانه خبرنگاران و اصحاب رسانه در مسیر روشنگری، شفافیت و رهیافت دسترسی آزاد به اطلاعات و همچنین فرصت مغتنمی است تا یادآور ایثارگری و رشادت خبرنگاران شهیدی چون محمود صارمی، مرتضی آوینی، پیشکسوتان فرهیخته و شهیدان عرصه خبر و رسانه را گرامی بداریم.

اینجانب، ضمن تبریک فرا رسیدن روز خبرنگار و سپاس فراوان از همکاری صمیمانه همه خبرنگاران با دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان، برای این قشر زحمتکش موفقیت و سربلندی در انجام وظایف خطیرشان را آرزومندم.

دکتر محمد دوستار

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان

true
برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true
true
true

false