- ۲۹ فروردین ۱۳۹۸
- اخبار , فرهنگی و اجتماعی
- کد خبر 8253
- پرینت
true
true
true
false
false
false
true
true
سایز متن /
true

به گزارش لیجار،مازیار غلامپور معاون بهره برداری آبفای گیلان با اشاره به لزوم شناسایی نشت های پنهان به منظور کاهش هدررفت آب خاطرنشان کرد: شناسایی و رفع نشت ها ضمن افزایش فشار آب در شبکه توزیع، باعث بهبود کیفیت و کمیت آب تحویلی به مشترکین شهر رشت می شود.
وی افزود: در این راستا باتوجه به نتایج مطلوب قرارداد نشت یابی در منطقه چله خانه شهر رشت که با شناسایی ۵۸ فقره نشتی در محدوده ۴۷ کیلومتر از شبکه توزیع آب شهر از هدررفت حدود ۲۸ لیتر بر ثانیه آب جلوگیری شد، در قرارداد جدید نشت های احتمالی ۵۵۰ کیلومتر از شبکه توزیع آب شهر رشت با استفاده از تجهیزات نوین نشت یابی مانند ژئوفون، کُرلیتور و لیک پِن شناسائی خواهد شد.
معاون بهره برداری آبفای گیلان تصریح کرد:در اولین روز کاری این پروژه، با شناسایی دو نشتی در انشعاب مشترکین و ترمیم آن از هدررفت ۰٫۲ لیتر بر ثانیه آب جلوگیری شد.
true
true
https://lijaar.ir/?p=8253
true
true