- ۲۷ فروردین ۱۴۰۴
- اخبار , فرهنگی و اجتماعی
- کد خبر 87853
- پرینت
true
true
true
false
false
false
true
true
سایز متن /
true

یادداشت؛سیده مریم افضلی خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی لیجار
با توجه به میزان مصرف نان ، یقینا کیفیت آن بسیار حائز اهمیت است.
اما واقعیت این است که در اکثر نانوایی ها نان با کیفیت به مشتری عرضه نمی شود و برخی از خانواده ها که از تمول مالی برخوردار هستند برای تامین نان با کیفیت به برخی از نانوایی های که بدون دریافت سهمیه آرد ، نان عرضه می کنند مراجعه می کنند و یک عدد نان بربری را به قیمت ۱۲ هزار تومان خریداری می کنند.
البته شرایط این نوع خرید نان برای هر خانواده ای فراهم نیست و یقینا بسیاری از خانواده ها برای اینکه تامین نان مورد نیازشان خارج از توان مالی شان نباشد به ناچار به همان نان بی کیفیت برخی از نانوایی ها بسنده می کنند.
متاسفانه کیفیت برخی از نان های تولید شده آن چنان نامطلوب است که در کمتر از ۲۴ ساعت لایه های نازک کپک و بوی نامطبوع ترشک در آن قابل مشاهده است .
در کنار بی کیفیتی نان، مسئله دیگری که توسط برخی از نانوایی ها انجام و موجب نارضایتی مردم می شود، تعطیلی های مداوم نانوایی ها است.
تعطیلی هایی که گاها توسط نانوا با عنوان فقدان آرد مطرح می شود که از صحت و سقم آن نیز اطلاع کاملی در دست نیست .
انتظار می رود دستگاه های مسئول در این حوزه با نظارت بیشتر در این باره ، ضمن جلوگیری از اقدامات سودجویانه و غیر مسئولانه برخی از نانوایی ها، اجازه ندهند نان بی کیفیت داخل سفره های مردم شود و در شرایطی که به لحاظ اقتصادی بسیاری از خانواده ها دچار مشکلاتی شده اند ، کیفیت نامطلوب نان نیز ، مشکلی بر مشکلاتشان بیافزاید.
true
true
https://lijaar.ir/?p=87853
true
true