- ۱۴ مهر ۱۴۰۱
- اخبار , فرهنگی و اجتماعی
- کد خبر 65361
- پرینت
true
true
true
false
false
false
true
true
سایز متن /
true

یادداشت : سیده مریم افضلی
اندازه نان ها روز به روز در حال آب رفتن و کوچک شدن است و از طرفی قطر نان نیز همین روزهاست که به باریکی مو برسد .
متاسفانه این اتفاق نامیمون در حالی چند سال است که دامنگیر بخش عظیمی از نانوایی های رشت شده ، که قوت قالب مردم نان است .
اگر چه خیلی ها مردمان رشت را به عنوان افرادی که قوت قالبشان برنج است می شناسند اما واقعیت اینجاست که سالهاست به دلیل افزایش سرسام آور قیمت برنج و همچنین پیشگیری از ابتلا به بیماری هایی از جمله دیابت و…، مردمان این شهر که طعم برنج های تولیدی شان شهرت جهانی دارد ، غالبا فقط یک وعده ناهار را همچون بسیاری از مردمان شهرهای دیگر کشور به برنج اختصاص می دهند و دو وعده دیگر صبحانه و شام از نان استفاده می کنند.
اما متاسفانه کیفیت نامطلوب نان به دغدغه بزرگی برای بسیاری از ساکنین این شهر تبدیل شده است .
نانوایان نیز با مطرح کردن مباحثی از جمله آرد نامناسب و… سعی در توجیه کیفیت نامطلوب نان دارند.
انتظار می رود دستگاه های ناظر در این امر ،ضمن برطرف کردن مشکلات مربوط به کیفیت آرد ،نسبت به تولید نان با کیفیت و عرضه آن به دست مردم نظارت بیشتری داشته باشند و یقینا با اتخاذ تصمیمات مدبرانه می توان از توزیع نانی که نان نیست جلوگیری کرد .
true
true
https://lijaar.ir/?p=65361
true
true