×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

true
    امروز  چهارشنبه - ۱۵ مرداد - ۱۴۰۴  
true
true

به گزارش لیجار، دکتر فردین مهرابیان معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان در تشریح این خبر گفت: در مراسمی در دارستان رودبار ۱۲ نفر به دلیل استفاده از پنیرآلوده به سم بوتولیسم دچار مسمومیت شدند.

وی افزود: این افراد با علائمی از جمله تهوع، سردرد، درد شکم و … با مراجعه به مراکز درمانی، آزمایش ها نشان داد که این افراد به دلیل سم بوتولیسم دچار مسمومیت شده اند.

دکتر مهرابیان خاطر نشان کرد: در حال حاضر، ۱۱ نفر از این افراد در بیمارستان رازی و یک نفر در ۱۷ شهریور رشت بستری هستند و اقدامات درمانی و بهداشتی توسط متخصصان پزشکی و تیم بهداشتی دانشگاه در حال انجام است.

بوتولیسم غذایی اغلب با خوردن غذاهای آلوده به ویژه کنسروهای خانگی ایجاد می‌شود،بیشترین ابتلای بوتولیسم در ایران، به دلیل مصرف فرآورده‌های خانگی همچون اشبل شور، کشک و پنیر آلوده است.
شروع بوتولیسم با علائمی همچون ضعف، سختی در دید، احساس خستگی، و سختی در حرف زدن همراه است ، علائم بعدی بیماری می‌توانند شامل : ضعف دست‌ها و عضلات قفسهٔ سینه باشد.

true
true
true
true

false