- ۲۹ فروردین ۱۴۰۱
- اخبار , اسلایدر , خبر برگزیده , فرهنگی و اجتماعی
- کد خبر 61294
- پرینت
سایز متن /

رشت-لیجار:به مناسبت گرامیداشت ۲۹ فروردین روز ارتش جمهوری اسلامی ایران ، مراسم رژه خودرویی با حضور استاندار گیلان ، فرمانده ناوگان شمال و منطقه دریایی چهارم امام رضا (ع) ، فرماندار شهرستان رشت و سایر مسوولان استانی و شهرستانی در جوار پارک ملت رشت برگزار شد.
به گزارش خبرنگار لیجار از رشت ، اسدالله عباسی استاندار گیلان در این مراسم ضمن گرامیداشت ۲۹ فروردین روز ارتش جمهوری اسلامی و همچنین گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب و هشت سال دفاع مقدس اظهار داشت: شهدا با خلق حماسه هایی در دوران انقلاب و دفاع مقدس ، موجبات عزت ، زندگی آرام و شرافتمندانه ما را فراهم کردند.
وی افزود:دشمنان نظام به دنبال منحل کردن ارتش بودند که با نگاه هوشمندانه امام راحل و نامگذاری ۲۹ فروردین از سوی ایشان به عنوان روز ارتش جمهوری اسلامی ، این نقشه شوم دشمنان خنثی شد.
استاندار گیلان با تاکید بر اینکه در دوران هشت سال دفاع مقدس ارتش نیز در کنار سایر نیروهای مسلح از خاک و ناموس کشور دفاع کرد ، خاطرنشان کرد:ارتش جمهوری اسلامی ایران در جهان اسلام مقتدرانه در دفاع از اسلام همواره پیروز بوده است.
نماینده عالی دولت در استان تصریح کرد:به دنبال اعلام بیانیه گام دوم از سوی رهبر معظم انقلاب ، دشمنان نظام در کشورهای منطقه به دنبال بر هم زدن امنیت و توطئه هستند که با تدبیر رهبر معظم انقلاب و نخبگان دفاعی این توطئه نقش بر آب شد و امروز ناوچه های ارتش و سپاه در آب های منطقه و آب های آزاد توانستند امنیت را حفظ کنند که این حضور نشان از آرمان ها و اندیشه های ناب امام راحل و رهبر معظم انقلاب است.
۲۹ فروردین سال ۱۳۵۸ روز رونمایی از عزت و سلامت ارتش مقتدر جمهوری اسلامی ایران
ناخدایکم حمیدرضا سعادت فرمانده ناوگان شمال و منطقه دریایی چهارم امام رضا (ع) نیز در این مراسم اظهار داشت :۲۹ فروردین سال ۱۳۵۸ روز رونمایی از عزت و سلامت ارتش مقتدر جمهوری اسلامی ایران است.
وی با بیان اینکه بدخواهان این نظام نوپا علی الخصوص نیروهای چپ و منافقین تداوم و ماندگاری نظام را در تضاد و بر خلاف خواسته های نامشروع خود می دیدند و دل خوشی از ارتش نداشتند ، تصریح کرد:ارتشی که بدنه اصلی آن مردمانی از خانواده های مسلمان و معتقد بودند به ندای آسمانی رهبر خود لبیک گفتند و هم صدا و همراه با امت در براندازی نهایی رژیم ستم شاهی با دشمنان خارجی و داخلی به مبارزه برخاستند.
فرمانده ناوگان شمال و منطقه دریایی چهارم امام رضا (ع) خاطرنشان کرد: وجود ۴۸ هزار شهید ارتش در دوران دفاع مقدس نشاندهنده لبیک و ولایتمداری ارتش در جمهوری اسلامی ایران است که از اولین روزهای پیروزی انقلاب اسلامی و همچنین در دوران هشت سال دفع مقدس مقتدرانه از خاک کشور دفاع کردند.
وی با تاکید بر حضور موثر و مقتدرانه ارتش در هنگام وقوع بحران های مختلف در کشور اذعان داشت:ارتش در تمامی بحران ها حضور موثر و مقتدرانه داشته و خدمتگزار ملت بوده است و همواره برای خدمت به کشور و ملت تلاش کرده است.
ناخدایکم سعادت یادآورشد:یکی از نمونه های بارز خدمت ارتش به ملت در دوران اپیدمی ویروس منحوس کرونا است که ارتش با در اختیار قرار دادن بیمارستان های خود به کمک بیماران کرونایی شتافت و همچنین برای ساخت بیمارستان های جدید به کادر درمان کمک کرد که این کمک ها در اذهان ملت باقی مانده است.