×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

true
    امروز  چهارشنبه - ۱۵ مرداد - ۱۴۰۴  
true
true
لزوم بهره گیری از اقدامات جهادی مدیریت آب کشاورزی در برنامه ریزی سال های آتی

به گزارش لیجار به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقه ای گیلان ؛ اسدالله عباسی صبح امروز (سه شنبه) به صورت سرزده از شرکت آب منطقه ای گیلان بازدید و از نزدیک در جریان روند خدمات رسانی به مردم در این شرکت قرار گرفت.

 استاندار گیلان ضمن حضور در دفتر رئیس هیات مدیره و مدیر عامل شرکت آب منطقه ای گیلان ، بازدید امروز را در راستای اجرای سیاست های دولت و تداوم شیوه رئیس جمهوری دولت مردمی سیزدهم خواند و گفت: بازدید سرزده امروز که با روز ملاقات عمومی مصادف شده ، فرصت خوبی برای بررسی میزان رضایتمندی مردم از خدمات مسئولان و شیوه پاسخگویی به مطالبات آنان است.

 

نماینده عالی دولت در گیلان ، به روند خوب خدمات رسانی و پاسخگویی در شرکت آب منطقه ای گیلان  اشاره کرد و گفت: با توجه به کاهش ۵۰ درصدی ذخیره آبی استان و نیاز بالای کشاورزان به آب ، تلاش های بسیاری برای مدیریت و تامین به موقع آب کشاورزی صورت گرفت.

 

وی با اشاره به تشکیل قرارگاه جهادی با هدف تامین آب کشاورزی و کاهش تنش آبی موجود در استان ، تصریح کرد: با همکاری فرمانداران ، مدیران و نیز مردم شریف استان، اقدامات موثری در جهت توزیع عادلانه آب کشاورزی صورت گرفت که امیدواریم شاهد برداشت کمی و کیفی محصول از سوی کشاورزان باشیم.

عباسی بر لزوم مستندسازی اقدامات انجام شده سالجاری در حوزه آب کشاورزی و برق تاکید و تصریح کرد: باید از اقدامات صورت گرفته با روحیه انقلابی و عزمی جهادی ، مستندی تهیه و به عنوان کارنامه و پایه ای برای برنامه ریزی در سال های آتی ارائه شود.

true
برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true
true
true

false