true

به گزارش لیجار نقل از ایسنا – منطقه گیلان، در جدول استادی رقابت های جام کاسپین که با حضور ۷۹ شطرنج باز برگزار شد، در دور پایانی رقابت ها ویتالی برنادسکی با ریتینگ ۲ هزار و ۵۷۰ از اوکراین مقابل هائیک یرتیسیان با ریتینگ ۲ هزار و ۱۵۲ از ارمنستان روی میز سه، مهراب خوشکلام با ریتینگ ۲ هزار و ۲۶۳ مقابل واهی دانیلیان با ریتینگ ۲ هزار و ۱۸۶ از ارمنستان، گریگور دیلانیان با ریتینگ ۲ هزار و ۲۴۱ از ارمنستان مقابل علی عابدی با ریتینگ ۲ هزار و ۱۶۳ به برتری دست یافتند.
مسعود مصدق پور استاد بزرگ شطرنج کشورمان با ریتینگ ۲ هزار و ۵۳۱ مقابل آزر میرزائوف با ریتینگ ۲ هزار و ۴۸۳ از جمهوری آذربایجان روی میز یک قرار گرفت و با تساوی به کار خود خاتمه داد، مصدق پور با کسب این تساوی هفت امتیازی شده و به مقام قهرمانی در جدول استادی دست یافت و ویتالی برنادسکی با ریتینگ ۲ هزار و ۵۷۰ از اوکراین و کارن گریگوریان از ارمنستان با ریتینگ ۲ هزار و ۵۹۰ با کسب هفت امتیاز به ترتیب در مکانهای دوم و سوم جای گرفتند.
بنا بر این گزارش در پایان دور نهم جدول B این مسابقات که با حضور ۱۳۸ شطرنج باز دارای ریتینگ زیر ۲ هزار و ۱۰۰ برگزار شد در دور پایانی مسابقات، علیرضا مبارک نژاد از گیلان با ریتینگ ۱ هزار و ۹۰۱ با کسب ۷٫۵ امتیاز و مانی جاهدی از گیلان با کسب هفت امتیاز به ترتیب در مکانهای اول و دوم جای گرفتند و همچنین مجتبی اسکندری با ریتینگ ۲ هزار و ۷۶، پرویز خزایی با ریتینگ هزار و ۹۶۲، علیرضا مقیمی از گیلان با ریتینگ ۲ هزار و ۶۴ و آروین عادلی با ریتینگ ۲ هزار و ۷۳ با کسب هفت امتیاز به ترتیب در مکانهای سوم تا ششم جای گرفتند.
همچنین در جدول C این مسابقات که با حضور ۲۳۱ شطرنج باز دارای ریتینگ زیر هزار و ۸۰۰ برگزار شد که در دور پایانی مسابقات، اتابک اسدی با ریتینگ هزار و ۷۸۳ از گیلان با کسب ۱۰ امتیاز به مقام قهرمانی و ماهان کرمی از گیلان با ریتینگ هزار و ۷۱۱ با کسب ۹ امتیاز به مقام دومی جام دستیافتند.
در جدول مذکور، آریا قانع با ریتینگ هزار و ۶۲۰، آروین کاسیپور با ریتینگ هزار و ۷۵۲، احمدعلی ابری با ریتینگ هزار و ۷۹۳، بهداد دادمهر با ریتینگ هزار و ۷۰۵، میثاق عبدالهی با ریتینگ هزار و ۷۸۱، مهدی ابراهیمی با ریتینگ هزار و ۷۹۱ و رسول طاهری با ریتینگ هزار و ۶۷۹ با کسب ۸٫۵ امتیاز به ترتیب در مکانهای سوم تا نهم جدول جای گرفتند.
در جدول بانوان این مسابقات نیز که با حضور ۳۴ شطرنج باز برگزار شد در دور پایانی جام، خاتون باقیروا با ریتینگ هزار و ۸۷۸ از جمهوری آذربایجان با کسب هفت امتیاز به مقام قهرمانی جام دست یافت و پروا بهزاد نظیف شطرنج باز گیلانی با ریتینگ ۲ هزار و یک و نازنین مبرهنی با ریتینگ هزار و ۹۲۹ با کسب ۶٫۵ امتیاز به ترتیب به مقام های دوم و سوم جام نائل آمدند.
سحر معصومی شطرنج باز گیلانی با ریتینگ هزار و ۷۷۸، ژاله بابازاده از جمهوری آذربایجان با ریتینگ هزار و ۸۲۳، هستی سیدی با ریتینگ هزار و ۶۵۷ و لیلا بوداقوا از جمهوری آذربایجان را ریتینگ هزار و ۳۶۴ با کسب شش امتیاز به ترتیب در مکانهای چهارم تا هفتم جای گرفتند.
در جدول زیر ۱۴ ساله های این مسابقات که با حضور ۲۶۳ شطرنجباز برگزار شد در دور پایانی جام، هیراد صابری از گیلان با کسب ۹٫۵ امتیاز و با ریتینگ ۱۴۹۳ به مقام قهرمانی جام دستیافت، محمدحسین قنبرعلیفرزاد با کسب ۹ امتیاز و با ریتینگ هزار و ۸۳۷ نایب قهرمان جام شد.
در این جدول پرهام نوروزی از گیلان با ریتینگ هزار و ۴۰۹ با کسب ۹ امتیاز به مقام سومی جای دستیافته و محمدامین بیریا از گیلان با ریتینگ هزار و ۷۲۸، نعیم کالوندی با ریتینگ هزار و ۵۷۳، باراد یگانگی با ریتینگ هزار و ۵۶۵، علیرضا یزدانی با ریتینگ هزار و ۳۸۹، امیرمحمد شاه محمدی با ریتینگ هزار و ۲۲۲ و یاشار جلالی با ریتینگ هزار و ۴۴۹ با کسب ۸٫۵ امتیاز به ترتیب در مکانهای چهارم تا نهم جای گرفتند.
در پایان مسابقات بینالمللی شطرنج بلیتس (ریتد) جام کاسپین، علی عابدی با کسب ۹٫۵ امتیاز به مقام قهرمانی جام دست یافت، نیما حسین زاده و مسعود مصدق پور با کسب ۹ امتیاز به ترتیب در مکان دوم و سوم جای گرفتند، محمد خادمی، علی فقیه نواز و مرتضی اصغری با کسب هشت امتیاز به ترتیب مکانهای چهارم تا ششم را به خود اختصاص دادند، در این جام ۱۴۹ شطرنجباز با یکدیگر به رقابت پرداختند.
لازم بذکر است در مراسم اختتامیه این دوره از رقابت ها طی حکمی از سوی سلطانی فر وزیر ورزش و جوانان، رضا مسرور رئیس هیات مدیره و مدیر عامل سازمان منطقه آزاد انزلی بعنوان عضو هیات رئیسه فدراسیون شطرنج کشور برگزیده شد.
true
true
https://lijaar.ir/?p=5787
true
true