- ۲۳ آبان ۱۳۹۷
- اخبار , فرهنگی و اجتماعی
- کد خبر 1808
- پرینت
true
true
true
false
false
false
true
true
سایز متن /
true

به گزارش لیجار نقل ازایرنا ، مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان گیلان گفت: کارگاه آموزشی به صورت منطقه ای در شرق ، غرب و مرکز استان و در هر دوره با حضور ۸۰ نفر از اعضای جدید جمعیت هلال احمر استان برنامه ریزی شده که امروز در شهرستان لاهیجان برگزار شد.
مهدی ولی پور افزود: آشنایی جوانان با طرح پیمان (پیشگیری موثر از اعتیاد در جهت نشاط اجتماعی ) و ارتقای سلامت جوانان در برابر آسیب های اجتماعی از اهداف برگزاری این کارگاه آموزشی است.
وی اظهار داشت: بر اساس طرح پیمان، ۵۶ نفر از سر تیم های آموزش دیده عضو جوان هر یک باید به هفت نفر آموزش دهند و به این ترتیب آموزش های لازم با حضور جوانان آموزش دیده در پارکها و اماکن عمومی در خصوص جلوگیری از اعتیاد به صورت چهره به چهره گسترش یابد.
وی با اشاره به تلاش و علاقه ۵۶ نفر از اعضای جوان عضو سرگروه های طرح ملی پیمان گفت: پیشگیری مهمتر از درمان است که از طریق گسترش آموزش در سطوح مختلف توسط سر گروهها و زیر مجموعه در جهت کاهش اثرات سوء اعتیاد ، از طریق خانواده، مدرسه و جامعه خواهد بود.
در زمان حاضر، بیش از ۱۴ هزار و ۱۷۲ عضو جوان و بیش از هشت هزار و ۶۳۳ داوطلب با جمعیت هلال احمر استان گیلان همکاری می کنند.
true
true
https://lijaar.ir/?p=1808
true
true