- ۲۰ مهر ۱۳۹۸
- اخبار , خبر برگزیده , فرهنگی و اجتماعی
- کد خبر 15397
- پرینت
true
true
true
false
false
false
true
true
سایز متن /
true

به گزارش لیجار نقل از پایگاه طلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (وب دا)؛ دکتر عباس صدیقی نژاد معاون توسعه دانشگاه، در جلسه هماهنگی راه اندازی دستگاه شتاب دهنده خطی رادیوتراپی، هدف از تشکیل این جلسه را انجام هماهنگی های لازم جهت راه اندازی این دستگاه برای پذیرش و درمان بیماران مرکز آموزشی درمانی رازی رشت، عنوان کرد و افزود: در بحث اعتبارات و تعهدات دانشگاه به طرف مقابل قرارداد و دریافت مجوزهای لازم، از تمام توان خود در حداقل زمان ممکن بهره می گیریم.
قرارداد نگهداری و بخش فنی دستگاه- راهنمای استفاده از دستگاه– صدور مجوزهای لازم جهت کار با اشعه و انرژی اتمی، تشکیل تیم های لازم جهت اجرایی شدن پروژه و بحث نوسانات برق و دستگاه UPS ، از دیگر مباحث مطرح شده در این جلسه بود.
گفتنی است: جلسه هماهنگی راه اندازی دستگاه شتاب دهنده خطی رادیوتراپی، صبح امروز(چهارشنبه)، با حضور دکتر عباس صدیقی نژاد-معاون توسعه دانشگاه، دکتر نورصالحی – معاون درمان دانشگاه، رییس و مدیر مرکز آموزشی درمانی رازی رشت، جمعی از مسوولان دانشگاه و نمایندگان شرکت مهندسی– مطلب عارفان– در سالن اجلاس معاونت توسعه برگزار شد.
true
true
https://lijaar.ir/?p=15397
true
true